25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Podczas targów Expo Sweet 2012 firma KOMPLET Polska zaprezentowała dwa nowe, innowacyjne produkty, które w lutym br. wzbogaciły ofertę producenta. Targi były okazją do przedstawienia klasycznego deseru Crème brûlée oraz nowej mieszanki piekarniczej – ProBody.
Regionalne targi mają swój niewątpliwy urok – przez 3 dni, mimo dużej frekwencji odwiedzających, można było spotkać się i porozmawiać z każdym wystawcą. W mniejszym splendorze i bez takiego szumu medialnego na Śląsku pojawili się wystawcy, których tydzień wcześniej pochłonęło doszczętnie Expo Sweet.
Organizacje reprezentujące konsumentów indywidualnych oraz przemysłowych użytkowników cukru stanowczo sprzeciwiają się propozycji przedłużenia obowiązującej organizacji rynku cukru do roku 2020.
Znajdź nas i polub naszą stronę na najpopularniejszym serwisie społecznościowym facebook.com, a codziennie na twojej tablicy będzie pojawiać się porcja branżowych informacji. Bądź na bieżąco z plebiscytami, konkursami, akcjami i wszystkimi wydarzeniach, które są dla nas ważne.
W Wielkopolsce policjanci trafili na firmę, która produkowała susz jajeczny na bazie suszu rybnego, wapnia i kurkumy, z niewielką ilością jaj. Takie połączenie może być rakotwórcze - informują eksperci.
Wielkanoc i wypieki na wiosnę były głównym motywem spotkania zorganizowanego 7 marca dla klientów hurtowni Drosol. Formuła spotkania obejmowała krótkie prezentacje produktów oraz pokaz technologiczny.
Polska Federacja Producentów Żywności zaprasza do udziału w konferencji „AKADEMIA PFPŻ ZP – jakość i bezpieczeństwo żywności” 18-20 kwietnia 2012 r. w Hotelu Pan Tadeusz w Serocku.