...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

27 zwycięskich prac i 1 the Best of Cake Festival Poland 2017

15 października w konkursie tortów w Katowicach pojawiło się blisko 300 prac, w tym dzieła dzieci i młodzieży. Spośród nich jury musiało wyłonić pierwsze miejsca, a także tę najważniejszą – the Best of Cake Festival Poland 2017. Zadanie ekstremalnie trudne, bo uczestnicy w tym roku przeszli samych siebie.

Pomysłowość dekoracji, liczba użytych technik, zaskakujące rozwiązania – to wszystko złożyło się na atrakcyjną wystawę tortów, ciasteczek, babeczek, figurek i kwiatów cukrowych. Kto odwiedził Cake Festival Poland, ten wie, z jak niewdzięcznym zadaniem musiały zmierzyć się jurorki: Katarzyna Osiecka, Sylwia Baumgart, Gabriela Rüscher, Jarka Sipkova, Silvia Mancini oraz Malwina Franczak.

W niedzielę, 15 października, poznaliśmy zwycięzców (1, 2 i 3 miejsca) w 9 kategoriach oraz finalistów w kategorii dla dzieci i młodzieży. Spośród najlepszych prac jury wyłoniło również perełkę – the Best of Cake Festival Poland – małą czarownicę sprzątającą kuchnię, którą w najmniejszych detalach przygotowała Agnieszka Paczóska z pracowni Planeta Tortów.

Wszystkim uczestnikom konkursu gratulujemy talentu, fantazji i przepięknych prac, które prezentujemy poniżej.

LAUREACI 9 KATEGORII KONKURSOWYCH
(Zdjęcia prac publikujemy także na końcu informacji)

BABECZKI

1. Justyna A-Majewska
2. Justyna Kowal
3. Martyna Krawiec

CIASTECZKA

1. Katarzyna Steczowicz
2. Anna Dziedzic
3. Katarzyna Czechowska

MAŁA FIGURKA

1. Agnieszka Paczóska
2. Agnieszka Glin
3. Dorota Zielińska-Stępień

DUŻA FIGURKA

1. Monika Zaniuk
2. Joanna Pacławska
3. Agnieszka Glin

TORT OKOLICZNOŚCIOWY

1. Ewelina Kruszewska
2. Sylwester Jóźwiak
3. Amelia Prysak

TORT 3D

1. Amelia Prysak
2. Barbara Buda
3. Karolina Orzechowska-Górska

TORT WESELNY

1. Sylwia Mistat
2. Renata Chura
3. Anna Augustyniak

KWIATY FANTAZYJNE

1. Bretislav Brablec
2. Dorota Bartodziej
3. Tomasz Jaskólski

KWIATY BOTANICZNE

1. Renata Chura
2. Bretislav Brablec
3. Agnieszka Zając

 

***

LAUREACI "JUNIOR"

WIEK 10-13

1. Kinga Kołodziej
2. Zuzanna Borowiec
3. Wiktoria Wojciechowska

WIEK14-17

1. Przemysław Jakowczyk
2. Monika Mołdysz
3. Klaudia Mierzwiak

 

FOTOGALERIA

Babeczki

 

Ciasteczka

 

Mała figurka/mały element dekoracyjny

 

Duża figurka/duży element dekoracyjny

 

Tort okolicznościowy

 

Tort 3D

 

Tort weselny

 

Kwiaty fantazyjne

 

Kwiaty botaniczne

Juniorzy kategoria 10-13 lat

Juniorzy kategoria 14-17 lat

Fot. Zuzanna Bernacka-Jaroszewicz, Rafał Herman

Bieżące wydanie czasopisma

Zapraszamy do jesiennego wydania MB, w którym dr Józef Sadkiewicz namawia do wspierania polskich, ekologicznych producentów, dostosowywania technologii produkcji pieczywa do surowca i powrotu do dawnego smaku chleba. Podejmujemy też ważny temat aluminium w piekarstwie oraz zachęcamy do zmiany myślenia o opakowaniach na chleb.

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji