...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

4 listopada: debata o ekologii w firmie

Dowiedz się co zrobić, by Twoja piekarnia, cukiernia lub lodziarnia była przyjazna środowisku. Zapytaj o konkurs „Oszczędzając chronisz środowisko”. 4 listopada na wszystkie pytania odpowie Katarzyna Mojzykiewicz, ekspertka w projekcie "3xŚrodowisko". Gdzie odbędzie się debata? Szczegóły poniżej.

Debata z Katarzyną Mojzykiewicz odbędzie się na stronie internetowej projektu „3xśrodowisko” TUTAJ. Pytania można przesyłać po wcześniejszym zalogowaniu się na stronie. Organizatorzy debaty on-line czekają na zgłoszenia do 4 listopada br. – tego samego dnia o godzinie 18.00 Katarzyna Mojzykiewicz udzieli odpowiedzi.

Organizatorzy zapraszają szczególnie pracowników i właścicieli firm z naszej branży, zainteresowanych działaniami proekologicznymi w firmie, czyli jak nie ponosząc kosztownych inwestycji, zmieniać przedsiębiorstwo w firmę przyjazną środowisku. To będzie również dobra okazja, by zapytać o szczegóły konkursu, w którym mogą uczestniczyć firmy z sektora MŚP.

Jeśli planujesz wdrażanie rozwiązań pozwalających na oszczędzanie wody, energii elektrycznej czy paliwa, zapraszamy do udziału w konkursie. Na uczestników konkursu czeka aż 30 nagród pieniężnych, pomyślanych, jako zwrot kosztów poniesionych inwestycji! Więcej informacji dotyczących konkursu przeczytasz TUTAJ.

Katarzyna Mojzykiewicz – przedstawicielka trzeciego pokolenia w rodzinnej firmie piekarsko-cukierniczej. Mistrz piekarski, cukierniczy i handlu. Absolwentka Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. Mgr inż. technologii żywności i żywienia człowieka. W latach 2011-2013 w ramach projektu „Branże w Dialogu” pełniła funkcję eksperta ds. europejskich dla branży spożywczej. Od lat zaangażowana w działalność na rzecz rzemiosła. Autorka branżowego informatora ekologicznego.

 


Projekt wspiera działania proekologiczne w firmach z sektora MSP. Pokazuje, że ochrona środowiska zaczyna się od obniżania rachunków, czyli od oszczędzania wody, energii elektrycznej i innych zasobów. Firmy mogą wypracować metody takich działań podczas bezpłatnych warsztatów oraz korzystając z bazy dobrych praktyk dostępnej na
www.3xsrodowisko.pl/dobre_praktyki.html
Projekt jest dofinansowany z udziałem instrumentu finansowego Unii Europejskiej LIFE+ i ze środków Narodowego Funduszu Ochrony Środowiskani Gospodarki Wodnej.
www.3xsrodowisko.pl, Facebook: www.facebook.com/Ekologiawfirmie


Bieżące wydanie czasopisma

W czym tkwi fenomen bento cake? Co zagraża dziś najmocniej lodziarniom rzemieślniczym? Jakie nowinki pojawiły się na tegorocznych targach Sigep?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



     

    Drodzy Czytelnicy, wszystkie materiały na portalu Mistrz Branży są darmowe. Wspieramy tym rzemiosło, bo jest dla nas najważniejsze. Jeśli możecie, wspomóżcie również nasze dzieło wykupując prenumeratę lub przekazując cegiełkę na funkcjonowanie i rozwój. Z góry dziękujemy.

    wspieraj twórczość Mistrza Branży wspieraj twórczość Mistrza Branży
     


    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    żytni IG niski indeks

    oprogramowanie dla piekarni

    Wypieki wegańskie puratos

    Lody MEC3

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji