Cukiernictwo w 2022 roku niewątpliwie będzie ewoluowało, ale w jakim kierunku? Dowiesz się tego, czytając najnowsze wydanie: Trendbooka by Akademia Mistrza – Rzemiosło Cukiernicze 2022.
Podobne artykuły
Słodkie wegańskieSłodkości na 2022 - raport BaileysTsunami cake - nowy trend foodiesnajnowsze trendy w cukiernictwie i piekarnictwie. Znajdziesz w nim mnóstwo cennych wskazówek dotyczących dekoracji, doboru kolorów i form deserów. Dowiesz się też, jak wychodzić naprzeciw trendom społecznym oraz jak sprostać oczekiwaniom coraz bardziej świadomego konsumenta. Cukierniczy Trendbook Akademii Mistrza to pigułka najnowszych trendów, które warto znać i wykorzystywać przy tworzeniu oferty!
Torty geometryczne, jadalny tiul, elegancki minimalizm, ciasto parzone w nowej odsłonie, ewolucja tradycyjnych wypieków, żywność funkcjonalna, alternatywne mąki, warzywa na deser, wegańskie wyzwania, ekoopakowania – to tylko część tematów, które porusza nasz trendbook.
Do współpracy zaprosiliśmy wybitnych ekspertów cukiernictwa i piekarnictwa. Wiedzą i doświadczeniem podzielili się: Mieczysław Chojnowski, Paweł Małecki, Iga Sarzyńska, Maciej Rosiński, Jola Słoma & Mirek Trymbulak, Maciej Pisarek, Wiesław Kucia oraz Magda Kubiś.
Jeśli chcesz otrzymać Trendbook by Akademia Mistrza 2022, zapisz się do newslettera na stronie akademiamistrza.pl . Życzymy ciekawej lektury.