...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Kruszwica, materiał promocyjny

Cukierniczy trendbook

Cukiernictwo w 2022 roku niewątpliwie będzie ewoluowało, ale w jakim kierunku? Dowiesz się tego, czytając najnowsze wydanie: Trendbooka by Akademia Mistrza – Rzemiosło Cukiernicze 2022.

najnowsze trendy w cukiernictwie i piekarnictwie. Znajdziesz w nim mnóstwo cennych wskazówek dotyczących dekoracji, doboru kolorów i form deserów. Dowiesz się też, jak wychodzić naprzeciw trendom społecznym oraz jak sprostać oczekiwaniom coraz bardziej świadomego konsumenta. Cukierniczy Trendbook Akademii Mistrza to pigułka najnowszych trendów, które warto znać i wykorzystywać przy tworzeniu oferty!

 

Torty geometryczne, jadalny tiul, elegancki minimalizm, ciasto parzone w nowej odsłonie, ewolucja tradycyjnych wypieków, żywność funkcjonalna, alternatywne mąki, warzywa na deser, wegańskie wyzwania, ekoopakowania – to tylko część tematów, które porusza nasz trendbook.

Do współpracy zaprosiliśmy wybitnych ekspertów cukiernictwa i piekarnictwa. Wiedzą i doświadczeniem podzielili się: Mieczysław Chojnowski, Paweł Małecki, Iga Sarzyńska, Maciej Rosiński, Jola Słoma & Mirek Trymbulak, Maciej Pisarek, Wiesław Kucia oraz Magda Kubiś.

Jeśli chcesz otrzymać Trendbook by Akademia Mistrza 2022, zapisz się do newslettera na stronie akademiamistrza.pl . Życzymy ciekawej lektury.

Bieżące wydanie czasopisma

Panettone na drożdżach czy zakwasie? Czy czosnek pasuje do cukru? Co przyniesie rok 2023? Jak funkcjonuje restauracja oparta na deserach? Dlaczego robienie paczek świątecznych to dobry pomysł dla lodziarni? Zapraszamy do lektury...

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>


    promocja PLUS

    Zimowe gazetka PGD

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji