Zapraszamy do interaktywnego przeglądu oferty rynkowej pod kątem lodów i przygotowywania aromatycznej kawy! Już działa specjalna przestrzeń „Mistrz Branży poleca – kawa i lody w Twojej cukierni, lodziarni i kawiarni”. Zapraszamy!
W strefie „Mistrz Branży poleca – kawa i lody w Twojej cukierni, lodziarni i kawiarni” znajdą Państwo ciekawe produkty z rynku, którymi warto się zainteresować, żeby urozmaicić lub ulepszyć ofertę kawiarni, cukierni czy lodziarni na sezon 2013. Zadbamy o to, by ta przestrzeń wzbogaciła się o kolejne ciekawe propozycje czy nowości. Dlatego zapraszamy codziennie - nie przegap takiej okazji!
SPRAWDŹ: „Mistrz Branży poleca – kawa i lody w Twojej cukierni, lodziarni i kawiarni”
Ponadto warto sięgnąć po kwietniowe wydanie „Mistrza Branży”. W cyklu „Mistrz Branży poleca kawa i lody w Twojej cukierni, kawiarni i lodziarni” przygotowaliśmy ciekawe artykuły:
- Lodowe rewolucje Raffaele – rozmowa z Raffaele Derosaz firmy Fabbri o tym, jak się robi lodziarnię z fantazją!
- Starter dla małej lodziarni – trzy strony cennych porad, którzy chcą otworzyć małą lodziarnię
- Szkolenie dla Ekspedientek w lodziarni
- Jak zrobić klasyczne cappuccino? – według baristy Marcina Michalika
- Włosko-polskie gelato – podsumowanie Seminariów Lodziarskich organizowanych przez Savpol i firmy partnerskie.
Zapraszamy!