Oblewanie czekoladą, produkcja pralin, nadziewanych czekolad, czy też truffli teraz jest proste jak nigdy wcześniej. Poznaj temperówki do czekolady Pomati lidera na światowym rynku.
Podobne artykuły
Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwaCo stoi za sukcesem Piekarni-Cukierni Gałuszka?Desery z wyższej półkiTemperówki do czekolady firmy POMATI www.pomati.info.pl to profesjonalne urządzenia do szybkiego temperowania i oblewania czekoladą. Wyposażone w innowacyjne funkcje pozwalają skutecznie i w krótkim czasie temperować każdą czekoladę. Doskonale sprawdzają się w każdej cukierni i zakładzie produkcyjnym.
Pomati oferuje nowoczesne temperówki do czekolady https://www.pomati.info.pl/temperowka-do-czekolady o pojemności zbiornika od 9 kg do 50 kg
- Wykonane ze stali nierdzewnej w gat. 304.
- Pojemność zbiornika od 9 kg do 50 kg
- Podgrzewany stół wibracyjny
- Programowane dozowanie lub manualne za pomocą pedału.
- Podgrzewany zbiornik czekolady
- Podwójny układ grzania zbiornika i spirali Archimedesa.
- Demontowana spirala Archimedesa umożliwiająca łatwe czyszczenie urządzenia.
- Opcjonalnie system do oblewania czekoladą
- Akcesoria do dekoracji
- Moc od 1,2 kW do 3,5 kW
- zasilanie 400 V / 50 Hz
Dysponujemy własnym serwisem dostępnym praktycznie 24 godziny na dobę, a nasz zespół to grupa doświadczonych inżynierów i techników. Realizujących duże i małe projekty z naszymi klientami
https://www.pomati.info.pl/temperowka-do-czekolady
Kontakt: +48 506 691 996, biuro@bmcpolska.com