Oblewanie czekoladą, produkcja pralin, nadziewanych czekolad, czy też truffli teraz jest proste jak nigdy wcześniej. Poznaj temperówki do czekolady Pomati lidera na światowym rynku.
Podobne artykuły
Słodycz na gorzkie czasySzefowie Callebaut prezentują nową książkę The Chocolatier's kitchenFiołek, geranium i owoc kakaowca - relacja z I Mistrzostwa Polski na PralinęTemperówki do czekolady firmy POMATI www.pomati.info.pl to profesjonalne urządzenia do szybkiego temperowania i oblewania czekoladą. Wyposażone w innowacyjne funkcje pozwalają skutecznie i w krótkim czasie temperować każdą czekoladę. Doskonale sprawdzają się w każdej cukierni i zakładzie produkcyjnym.
Pomati oferuje nowoczesne temperówki do czekolady https://www.pomati.info.pl/temperowka-do-czekolady o pojemności zbiornika od 9 kg do 50 kg
- Wykonane ze stali nierdzewnej w gat. 304.
- Pojemność zbiornika od 9 kg do 50 kg
- Podgrzewany stół wibracyjny
- Programowane dozowanie lub manualne za pomocą pedału.
- Podgrzewany zbiornik czekolady
- Podwójny układ grzania zbiornika i spirali Archimedesa.
- Demontowana spirala Archimedesa umożliwiająca łatwe czyszczenie urządzenia.
- Opcjonalnie system do oblewania czekoladą
- Akcesoria do dekoracji
- Moc od 1,2 kW do 3,5 kW
- zasilanie 400 V / 50 Hz
Dysponujemy własnym serwisem dostępnym praktycznie 24 godziny na dobę, a nasz zespół to grupa doświadczonych inżynierów i techników. Realizujących duże i małe projekty z naszymi klientami
https://www.pomati.info.pl/temperowka-do-czekolady
Kontakt: +48 506 691 996, biuro@bmcpolska.com