...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Administrator

Expo Sweet już 26 lutego

W niedzielę 26 lutego rozpoczynają się największe w Polsce targi cukiernicze i lodziarskie Expo Sweet. Potrwają 4 dni, do środy 1 marca włącznie.

W tym roku Expo Sweet wraca w maksymalnym wymiarze – 4 hale warszawskiego centrum wystawienniczego Expo XXI zostaną wypełnione wystawcami. Udział potwierdzili wszyscy liczący się producenci z branży. Pomimo że wielu ma za sobą bardzo trudny rok, to zakładają, że to będzie punkt zwrotny i gospodarka znowu nabierze wiatru w żagle.

Oprócz oferty wystawienniczej zaplanowano szereg atrakcji, konkursów, pokazów i prelekcji tematycznych. Po szczegóły zapraszamy na stronę www.exposweet.pl, gdzie można zapoznać się z programem targów i zapisać na szkolenia lub pokazy specjalistyczne.

Tradycyjnie każdy dzień ma swój temat wiodący: niedziela to dzień tortów – na Forum Mistrzostw odbędzie się pokazowy turniej mistrzów dekoracji. Poniedziałek to z kolei dzień lodów, więc odbędą się Lodziarskie Mistrzostwa Polski. We wtorek zmierzą się twórcy najlepszych w Polsce deserów, a w środę w szranki stanie młode pokolenie cukierników. Jednocześnie przez wszystkie dni targów będzie trwać Konkurs Dekoracji Cukierniczych, na który wpłynęło już ponad 120 zgłoszeń z 6 krajów.

Obok Forum Mistrzostw zlokalizowana została sala szkoleniowa, gdzie odbędą się prelekcje z zakresu oszczędzania energii oraz alternatywnych źródeł zasilania dla piekarni i cukierni. Cukierniczy mistrz świata Roberto Lestani poprowadzi pokazy pt. „Cukiernictwo – od podstaw po mistrzostwo świata”. Zawodnicy startujący w Lodziarskich Mistrzostwach Polski poprowadzą praktyczne warsztaty z produkcji lodów na naturalnych składnikach, a reprezentantki Polski przygotowujące się do Mistrzostw Świata w Dekoracji Tortów w Mediolanie – pokazy z przygotowania i wykonania dekoracji. To oczywiście nie wszystko – będzie można zobaczyć także pracę wystawioną podczas World Chocolate Masters w Paryżu oraz tę, z pomocą której reprezentanci Polski wywalczyli 4. miejsce na SIGEP w tym roku oraz wiele, wiele innych atrakcji.

Zapraszamy do zapoznania się z programem i odwiedzenia Expo Sweet. Bilety i wejściówki można pobrać na stronie exposweet.pl. Dla naszych czytelników codziennie zostawimy 20 bezpłatnych podwójnych wejściówek dostępnych na hasło „Mistrz Branży” – kto pierwszy ten lepszy – konrakt z redakcją marketing@mistrzbranzy.pl,  881 610 669

Przypominamy, że targi odbędą się w Warszawie przy ul. Prądzyńskiego 12/14, blisko Dworca Zachodniego, przy którym od strony ul. Tunelowej będą czekać na Państwa bezpłatne autobusy. Do zobaczenia na Expo Sweet!

Bieżące wydanie czasopisma

Masa makowa i marcepanowa do ciast i nie tylko. Wszystko o migdałach. Wigilijny chleb, czyli opłatek. Jak planować pracę, by zapobiec przedświątecznej gorączce.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji