...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Wiesheu Polska, materiał promocyjny

Gastronomia świętuje!

Wiele piekarni już od pewnego czasu działa w obszarze gastronomii. Począwszy od śniadań, przez koncept kanapkowy, a skończywszy na własnym garmażu, widzimy, jak dynamicznie rozwija się ta gałąź biznesu u wielu naszych klientów. Można powiedzieć, ze piekarnie na poważnie myślą o rozwoju strefy gastronomicznej w swoich sklepach.

Czy ten trend przeminie? A czy przeminął trend na wypiek sklepowy? Jeszcze kilkanaście lat temu większość piekarni wypie­kało wyroby w zakładach głównych i roz­woziło je po piekarniach na terenie dane­go miasta. A teraz? Sytuacja uległa dużej zmianie, oczywiście nadal są na rynku pie­karnie, które pracują w tym modelu, ale czy długo nie będą dostrzegać zmian w swoim otoczeniu konkurencyjnym i odpowiednio na to reagować?

 

Obecnie firma Wiesheu Polska przygoto­wuje się do udziału w targach gastrono­micznych EuroGastro w Nadarzynie, które planowo odbędą się 1-3 września 2021 r. Chcemy na nich zaprezentować koncept gastronomiczny w najmniejszym możliwym formacie. Co to oznacza?

Oznacza to, że będziemy chcieli pokazać, jak wiele ciekawych produktów można za­oferować klientom, mając do dyspozycji tyl­ko pięć gniazdek 230 V i naprawdę bardzo małą przestrzeń! Jak małą, spytacie, bo przecież każdy mierzy swoją indywidualną miarą? W tym miejscu stawiamy kropkę, ponieważ chcemy, abyście wybrali się na te targi i przekonali o tym na własne oczy! Oprócz nas na EuroGastro znajdziecie na pewno wielu interesujących dostawców, z którymi będziecie mogli rozwijać koncept gastronomiczny w swoich piekarniach – je­steśmy tego pewni! Na pewno będzie to dobrze spędzony czas!

 

Team Wiesheu Polska znajdziecie we wspólnej przestrzeni targowej, którą bę­dziemy dzielić z firmą BWT na stoisku B30.BWT również jest liderem rynku w swojej kategorii, czyli produkcji i sprzedaży fil­trów do uzdatniania wody, ale nie tylko. Na tegorocznej edycji EuroGastro będą prezentować m.in. dyspenser do wody AQA drink, który serwuje czystą i smacz­ną wodę w 4 opcjach: zimna, gorąca, gazo­wana lub w temperaturze pokojowej. Na co dzień wspólnie dzielimy przestrzeń biurową przy ul. Połczynskiej 116 w Warszawie wiec postanowiliśmy przenieść to również na przestrzeń targową w Nadarzynie.

Zabieramy ze sobą dwa piece:
1. Minimat 43S (3 blachy), w którym moż­na przygotowywać tak wiele różnych produktów piekarniczych, że czasami sami jesteśmy zaskoczeni!
2. Atollspeed, który zaskakuje nas przede wszystkim czasami obróbki termicznej, bo wyniki są rekordowe. Nieporówny­walne z innymi urządzeniami – piece hybrydowe to po prostu inna bajka…

Produkty eksponować będziemy w naj­mniejszej witrynie sklepowej od firmy Graner-Ice, tak aby trzymać się koncep­tu: minimalne zapotrzebowanie na miejsce – maksymalne jego wykorzystanie!

Ufamy, że targi odbędą się bez zakłó­ceń i będziemy mogli spotkać się z Pań­stwem ponownie w przestrzeni targowej. Od ostatniego razu minęło już 1,5 roku!

Do zobaczenia na targach EuroGastro 2021 przy stoisku B30!

Team Wiesheu Polska

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Czekolada, bajgle i cruffiny - w najnowszym wydaniu wgryzamy się w tematy, które mocno kojarzą się w jesienią i powrotem do szkoły. Oprócz tego częstujemy też nowinkami, takimi jak mąka z owadów. Szukamy makaronikowych inspiracji.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać








    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>


    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji