...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS, materiał promocyjny

Hurtownia Global zaprasza na kurs dekorowania tortów z Igą Sarzyńską

Zapraszamy Państwa do wzięcia udziału w kolejnych kursach dekorowania tortów w stylu angielskim.
Tym razem z użyciem masy cukrowej, barwników spożywczych i wykrojników. Kursy poprowadzi Iga Sarzyńska, ambasadorka firmy Modecor.

Szkolenia odbywać się będą w wybranym przez Państwa terminie, w siedzibie firmy Global Sp. z o.o., Łódź ul. Długosza 55

Chętnych prosimy o kontakt pod numerem telefonu 606-569-029 lub na adres e-mail biuro@fabrykacukiernika.pl

Ilość miejsc jest ograniczona (decyduje data wpłaty)

Terminy:

  • 29 wrzesień
  • 14 październik
  • 3 listopad


Program kursu na 29 wrzesień

  • Techniki pokrywania masą cukrową piętrowych tortów
  • Używanie wykrojników do masy plastycznej
  • Florystyka - Modelowanie i barwienie kwiatów z masy cukrowej i gum paste
  • Tworzenie bukietów kwiatowych na torcie piętrowym


Czas trwania 8h, 8.00 - 16.00
W przerwie zapraszamy na lunch

Cena kursu 650 zł netto ( 800 zł brutto )

Szkolenie jest bezpłatne, cena kursu obejmuje materiały, narzędzia i surowce do pracy podczas kursu, które przechodzą na własność uczestnika.

Numer konta bankowego:
PKO SA 40 1240 3422 1111 0010 1313 9992  
tytułem: kurs dekorowania tortów angielskich (wpisać termin kursu)

Każdy uczestnik po kursie otrzymuje certyfikat uczestnictwa

SERDECZNIE WSZYSTKICH ZAPRASZAMY

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji