...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Letnie orzeźwienie

autor: Sylwia Piątek: Pasjonatka cukiernictwa i dekorowania. Specjalizuje się w dekoracjach z masy cukrowej. Właścicielka świeżo upieczonej pracowni tortów Piątkowe Pyszności.

Receptura (na 4 porcje)

Składniki
100 ml kremówki
1 cytryna
200 g białej czekolady
200 ml kremówki
20g cukru pudru
truskawki
kiwi

Z cytryny zetrzeć skórkę i wycisnąć sok. Śmietanę zagotować z sokiem i skórką z cytryny. Zmniejszyć ogień i dodać połamaną czekoladę, mieszać aż się stopi. Odstawić do przestygnięcia, od czasu do czasu mieszając. Ubić śmietanę z 3 łyżkami cukru pudru, delikatnie połączyć z kremem. Na dnie szklanek ułożyć pokrojone truskawki. Na boczne ścianki przykleić plasterki kiwi, nałożyć krem. Przed podaniem udekorować truskawkami i listkami mięty.

http://piatkowepysznosci.blogspot.com/

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Polecamy przeczytać

Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji