18 kwietnia podczas Mazury Horeca emocje sięgną zenitu! W Master Challenge by Schöller zmierzą się profesjonalni cukiernicy i kucharze z całego kraju, by stworzyć kreatywny deser lodowy i zgarnąć główną nagrodę (10 tys. zł!!). Dołącz do nich! Tylko do 30 marca można nadsyłać swoje zgłoszenia.
Podobne artykuły
Mistrzowie kreatywnych deserów lodowych na start!Giacomo Canteri w gronie nominowanych do światowego rankingu GELATO FESTIVAL 2019Czekolada i kremówka - zwycięskie smaki na Gelato Festival Challenge 2018W 2017 r. najwyższe miejsce na podium zajął cukiernik – Mariusz Buritta z Cukierni Sowa. Kto w tym roku sięgnie po laur zwycięstwa i nagrodę w wysokości 10 tys. zł? Cukiernik czy kucharz?
Tematem konkursu jest kreatywny deser lodowy, a jego istotą kompozycja smaków i oryginalność. W konkursie Master Challenge by Schöller mogą wziąć udział kucharze i cukiernicy zatrudnieni w restauracjach, kawiarniach, lodziarniach w całej Polsce oraz uczniowie szkół gastronomicznych z całego kraju. Celem konkursu jest promowanie sztuki kulinarnej oraz lodów i wysokiej jakości produktów mlecznych. Sponsorami konkursu są firmy Schöller i Debic.
Aby zgłosić się do konkursu, należy zapoznać się z Regulaminem i wypełnić formularz zgłoszeniowy:
pobierz FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY
Zapraszamy!