...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Giacomo Canteri w gronie nominowanych do światowego rankingu GELATO FESTIVAL 2019

Włoski mistrz gelato z "Limoni" w Warszawie znalazł się w gronie 23 mistrzów zakwalifikowanych do światowego Top 40.

Gelato z lodziarni "Limoni" to lody rzemiślnicze najwyższej światowej klasy! Mistrz Gelato Giacomo Canteri, urodzony we Włoszech, a mieszkający w Polsce, znalazł się w gronie 23 mistrzów gelato, którzy mają szansę na wygranie Gelato Festival World Ranking. Gelato Festival World Ranking to międzynarodowy konkrus, w którym wyłaniani są najlepsi mistrzowie gelato na świecie.

Giacomo Canteri osiągnął sukces, wygrywając warszawską edycję Gelato Festival w 2017 roku, a następnie zajął 3. miejsce w europejskim finale. Znalazł się w finale "All Stars" we wrześniu 2018 r. we Florencji, prezentując jak zawsze wyjątkowy smak "Inne Lemon Curd" – z cytryn z Sorrento, lodów i białej czekolady.

W Gelato Festival World Ranking wzięło udział ponad 380 twórców lodów rzemieślnicznych z trzech kontynentow. Konkurowali o miejsce w grupie “Top 40" najlepsi z ponad 100 tysięcy lodziarzy na świecie. Uczestnicy konkursu, którzy uzyskiwali najwyższe noty Jury, otrzymywali punkty przeliczone i zwizualizowane jako "korony" - symbol zwyciestwa w rankingu. W klasyfikacji można było zdobyć od 1 do 5 “koron” (symbolów jakości i wygranej).

Aktualnie mamy 23 "koronowanych" mistrzów gelato: wśród nich 16 zdobyło jedną koronę, 5 dwie korony (Paolo Pomposi, Massimiliano Scotti, Francesco Mastroianni, Bella Gelateria, Fabrizio Fenu) a 2 trzy korony (Roman Eugenio Morrone, Veronese Giovanna Bonazzi)

Miłośników lodów zapraszamy na warszawski przystanek już 8-9 czerwca w Warszawie!

Bieżące wydanie czasopisma

Co dla Ani Mydlak i Mikołaja Ostaszewskiego z Vegestacji znaczy "świadomie ZIELONI w temacie lodów"? Jak wygląda przyszłość lodziarni – ta najbliższa, w 2019 r., i w dłuższej perspektywie? Jak działać w stylu zero waste i przekuć to w sukces? Ile plusów mają polskie superfoods? Odpowiedzi oczywiście w najnowszym Mistrzu Branży.

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji