...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Mistrzowskie świętowanie w Zakopanem - Jubileuszowa Gala Akademii Mistrza

Były wspomnienia, nagrody, występy artystyczne oraz tort - w końcu to 10-lecie Akademii Mistrza. Cukiernicy z całej Polski zjechali się, by je hucznie uczcić w Zakopanem.

28 sierpnia w hotelu Nosalowy Dwór Resort & Spa w Zakopanem spotkali się najlepsi polscy cukiernicy, piekarze, eksperci i specjaliści z branży, by wspólnie świętować 10-lecie powstania Akademii Mistrza, flagowego projektu ZT Kruszwica.

 

 

 

Uroczysta Gala była podsumowaniem pracowitej dekady działalności Akademii oraz okazją do spotkania, zabawy i spędzenia czasu w gronie wybitnych osobistości środowiska cukierniczo-piekarskiego. Program wydarzenia obfitował w liczne atrakcje. Podczas Gali założyciele Akademia Mistrza przede wszystkim podziękowali cukiernikom i piekarzom za wsparcie i zaangażowanie. To właśnie dzięki nim, jak podkreślała Katarzyna Noga – szefowa marketingu ZT Kruszwica i „matka założycielka” Akademii -  mogliśmy świętować ten niezapomniany jubileusz. Ciekawym pomysłem okazała się zabawna i wzruszająca prezentacja wspomnień z minionych 10 lat projektu, której towarzyszyła narracja Krystyny Czubówny. Podczas Gali ogłoszono również zwycięzcę konkursu ZT Kruszwica „Maestro Wypieków”, którym został Marcin Kaczor z cukierni S.R. Jaworscy z Wrocławia. Uroczystość swoim występem uświetnił Robert Korólczyk z Kabaretu Młodych Panów, a o najwyższej jakości oprawę muzyczną zadbał zespół Rifformacja. Goście świetnie się bawili, udowadniając, że do zabawy podchodzą z równie wielką pasją i zaangażowaniem, jak do cukierniczego rzemiosła.

 

 

Akademia Mistrza to projekt pionierski i unikatowy w polskiej branży cukierniczo-piekarskiej. Nadrzędną ideą przyświecającą jego tworzeniu był rozwój całej branży cukierniczej, budowanie prestiżu zawodu cukiernika oraz promocja polskiego rzemiosła cukierniczego na świecie.

 

 

Po 10 latach rozpoczyna się dla Akademii Mistrza nowa dekada. W złożonej, ale i ciekawej rzeczywistości projekt nadal realizować będzie postawione sobie cele - wsparcie rzemieślników w prowadzeniu biznesu oraz intensywną pracę na rzecz stabilnej i silnej branży.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Listopadowy Mistrz Branży już jest, a w nim m.in.: pastry chef Krzysztof Kopciński o sile polskiego cukiernictwa i wyzwaniach współczesności, relacja z ważnego spotkania ministra rolnictwa Krzysztofa Ardanowskiego z rzemieślnikami piekarstwa w Poznaniu oraz rady Sylwii Majcher, jak produkować "bez odpadów".

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji