...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

NOWY konkurs dla uczniów cukiernictwa: Zdrowo – smacznie – artystycznie

14 marca 2016 r. SweetTARGi w Katowicach staną się areną emocjonujących cukierniczych "potyczek" na zdrowe, smaczne i artystyczne słodkie dzieła. Kolejność nie jest przypadkowa. Podejmijcie wyzwanie nowoczesnego cukiernictwa podążającego za potrzebami współczesnego świata. Pokażcie swój talent, umiejętności oraz wiedzę!

Takiego ogólnopolskiego konkursu jeszcze nie było! Po raz pierwszy odbędą się zawody cukiernicze, w których liczy się nie tylko smak i wygląd, ale przede wszystkim walory zdrowotne prezentowanych prac. Dwuosobowe zespoły uczniów będą miały za zadanie przedstawić dowolny wyrób cukierniczy, który zadowoli dietetyka, cukiernika i konsumenta.

Centrum Targowe FairExpo sp. z o.o. oraz Ochotniczy Hufiec Pracy w Rybniku serdecznie zapraszają do udziału w Ogólnopolskim Konkursie Cukierniczym pt. ZDROWO – SMACZNIE – ARTYSTYCZNIE, organizowanego w ramach VII Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARGi 2016.

Konkurs adresowany jest dla młodzieży szkół ponadgimnazjalnych, uczniów pobierających naukę u pracodawców oraz uczestników/członków organizacji lub stowarzyszeń młodzieżowych, których obszar nauki i pasji związany jest z cukiernictwem bądź branżą spożywczą. Zespoły konkursowe składają się z dwóch osób.


 

Dwa etapy konkursu:

1. Eliminacje – na tym etapie organizator przyjmuje zgłoszenia (formularz zgłoszeniowy w PDF-ie poniżej) oraz prezentację PowerPoint, która przedstawia własnoręcznie wykonane dowolne dzieło cukiernicze (tort, ciasto, deser itp.). Prezentacja powinna składać się z maksymalnie 10 slajdów (zgodnie z ustaleniami w regulaminie).
Zgłoszenia wraz z prezentacją PowerPoint należy wysyłać na adres mailowy organizatora: ohprybnik@wp.pl do 14 stycznia 2016 r.

Eliminacje pozwolą wyłonić maks. 8 dwuosobowych zespołów, które wezmą udział w wielkim finale 14 marca 2016 r. Zespoły zostaną oficjalnie poinformowane przez organizatora.

2. Finał – zostanie przeprowadzony podczas VII edycji Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARGi 14 marca 2016 r. w godzinach 9.00-14.00.

Konkurs jest doskonałą okazją do budowania prestiżu wśród najlepszych przedstawicieli branży cukierniczej oraz rozwijania talentów zawodowych. Na zwycięzców czekają atrakcyjne nagrody.

ZAPRASZAMY!!!

Regulamin i karta zgłoszeń znajdują się w PDF (poniżej)

Więcej informacji o konkursie: TUTAJ

Bieżące wydanie czasopisma

W czym tkwi fenomen bento cake? Co zagraża dziś najmocniej lodziarniom rzemieślniczym? Jakie nowinki pojawiły się na tegorocznych targach Sigep?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



     

    Drodzy Czytelnicy, wszystkie materiały na portalu Mistrz Branży są darmowe. Wspieramy tym rzemiosło, bo jest dla nas najważniejsze. Jeśli możecie, wspomóżcie również nasze dzieło wykupując prenumeratę lub przekazując cegiełkę na funkcjonowanie i rozwój. Z góry dziękujemy.

    wspieraj twórczość Mistrza Branży wspieraj twórczość Mistrza Branży
     


    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    żytni IG niski indeks

    oprogramowanie dla piekarni

    Wypieki wegańskie puratos

    Lody MEC3

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji