...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MH, materiał promocyjny

"Pikantne kawałki", czyli MAMZ & Eco Trade

9 maja br. adepci Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego zostali zaproszeni przez firmę Eco Trade do udziału w seminarium technologicznym. Tematem "lekcji ze smakiem" były pikantne i słone wyroby półgastronomiczne.

W wizycie studyjnej w siedzibie firmy Eco Trade w Gliwicach wzięło udział 12 uczniów, pobierających naukę w zawodach cukiernik, piekarz oraz kucharz w szkołach: ZSZ Izby Rzemieślniczej w Rybniku, OHP w Rybniku, ZS nr 1 w Żorach, ZS nr 2 w Jastrzębiu-Zdroju. 

Zajęcia przeprowadził mistrz Daniel Waliszewski, dobrze znany uczestnikom MAMZ-u. W tematyce zajęć praktycznych znalazły się technologie produkcji wyrobów półgastronomicznych, na bazie ciast drożdżowych i półfrancuskich takich jak paszteciki, nadziewane rogale, smażone w głębokim tłuszczu calzone, pizzeriny i pizze. Podczas kilkugodzinnych zajęć młodzież miała sposobność przetestowania nowoczesnych, innowacyjnych mieszanek ciast, farszów i sosów produkcji Eco Trade. 

*Receptura na pizzę margaritę Daniela Waliszewskiego.

Seminarium "Pikantne kawałki" było kolejnym przedsięwzięciem zrealizowanym dzięki współpracy Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego i firmy Eco Trade, która wspiera działania edukacyjne MAMZu od chwili jej powstania.

 

Więcej informacji na stronie internetowej Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego: www.mamz.pl

Bieżące wydanie czasopisma

Czy absolwenci szkół gastronomicznych mają dobry start? Jak wykonać tort na 600 osób w 1-osobowej pracowni? Czy przekształcenie swojej działalności w spółkę dziś się opłaca? Czym różni się szarlotka od jabłecznika?

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji