...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Podsumowanie SweetTARGi 2014

Podczas targów SweetTARGi, swoją ofertę zaprezentowało ponad 100 wystawców z kraju i zagranicy. Ekspozycja zajęła przeszło 3000 mkw. powierzchni wystawienniczej, to prawie 36% więcej niż w roku ubiegłym. Targi odwiedziło 2600 zwiedzających.

Nowości w tegorocznej edycji jubileuszowej:

  • Konkurs Piekarnia/Cukiernia Roku 2014 w Plebiscycie targów SweetTARGi
  • Konkurs o „Złoty Pączek”
  • Bar Meeting – wszystko o kawie i drinkach (konkurs „Magic Box”, mocktaile i dekoracje w barmaństwie klasycznym, alternatywne metody parzenia kawy, warsztaty „Podstawy baristy-sztuka parzenia kawy”, warsztaty latte art, pokazy napojów warzywno owocowych
  • Bezpłatne szkolenia dla baristów
  • Nowoczesne i proste rozwiązania w lodziarstwie – nowy trend torty lodowe
  • „Czy kanapka uratuje polskiego piekarza? ”
  • Pięknie, słodko i bajkowo – bajkowy świat tortów mistrzów sugercraftingu
  • Carving w cukiernictwie
  • Obliczanie receptur i kalkulacja lodów – najnowsza wersja aplikacji internetowej ”Kalkulator Receptur” wyposażona w narzędzia do planowania produkcji lodów, obliczania zysku i kontroli sprzedaży”
  • „Nowe możliwości rozwoju biznesu”
  • Sweet Strefa Mistrza Branży (Słodki stół na Wielkanoc, Wielkanocne ciasta, torty w modnych koronkach, Muffiny i ciasteczka trwałe z różnymi dekoracjami, owocowe inspiracje w deserach, nowoczesne dekorowanie tortów na różne okazje)
  • Wypieki pokazowo – instruktażowe połączone z degustacją; ciasta francuskie, półfrancuskie oraz ciasta pszenne

Pełny raport w pdf poniżej.

 

Przeczytaj o SweetTARGach 2014

Bieżące wydanie czasopisma

Ile trwa przygotowanie słodkiego stołu? Jak składać tort? Jakie ranty najlepiej się sprawdzą? Wreszcie - co naprawdę wchodzi w skład ceny tortu. A także kasztanowe bochenki, pachnące ciastka oraz piekarnia jako oaza spokoju. Zapraszamy!

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji