...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS, materiał promocyjny

Polski team na Coppa del Mondo della Gelateria 2018

Pod koniec czerwca dowiedzieliśmy się, kto wejdzie w skład prestiżowego zespołu, reprezentującego Polskę na Coppa del Mondo della Gelateria 2018. Oto 5 specjalistów słodkiej sztuki w każdej postaci, 5 wyrazistych indywidualności, które wspierać będzie firma Master Martini.

 

Crazy Iceman” Tomasz Szypuła – spec od przygotowania lodów
Spektakularne zwycięstwo w Lo­dziarskich Mistrzostwach Polski 2017, wywalczone z Łukaszem Parzymskim, zagwarantowało mu start w najważniejszym konkursie lodziarskim na świecie. Właściciel firmy Lodowe Inspi­racje oraz autor bloga Lodowe Inspiracje skutecznie rozwija własną lodziarnię „Pod Orzechem” w Baborowie. Od niedawna niezależny doradca w branży lodziarskiej.

 

 

Łukasz Parzymski – spec od deserów lodowych
Mistrz Polski w Lodziarstwie 2017, na co dzień pracuje jako doradca technologiczny w firmie Master Martini Polska oraz wykładowca w Centrum Kreacji Master Martini. W tym roku 36-letni cukiernik przeszedł do histo­rii Rekordów Polski jako współautor ponad 3-metrowej rzeźby smoka z czekolady pla­stycznej.

 

 

Damian Wiśniewski – spec od rzeźby z lodu
Główny autor rekordowej rzeźby smoka z czekola­dy na SweetTARGACH 2017 to właściciel pra­cowni Creative Pastry Chef w Sosnowcu. Swój talent plastyczny potwierdził na Wystawie Tortów Okolicznościowych Expo Sweet 2015 (1. miejsce), na Cake International w Birming­ham 2016, gdzie indywidualnie zdobył zło­tą nominację w kategorii figurka i wspólnie ze Sweet Team Poland 2. miejsce.

 

 

Rafał Macała – spec od rzeźby z karmelu i krokantu
Kolejny czarny koń na­szej ekipy to mistrz cu­kiernictwa i współwła­ściciel Galerii Tortów Artystycznych w Krakowie. Na swoim kon­cie ma 1. miejsce w kategorii deser lodo­wy w Cukierniczych Mistrzostwach Świata w Mediolanie. Był nominowany do Bran­żowej Osobowości Roku 2016 (konkursu redakcji „Przeglądu Piekarskiego i Cukier­niczego”).
Kapitan drużyny

 

Sebastian Szmyd
Dobry duch drużyny, do­radca, pierwszy krytyk i menedżer w jednym, sam wielokrotnie brał udział w konkursach cu­kierniczych, mistrzostwach Polski i zagranicznych – warto wspomnieć 3. i 4. miejsca w Mistrzo­stwach Świata Młodych Cukierników (1998 i 1999). Mistrz cukiernictwa od lat jest głów­nym technologiem w firmie Master Martini i jednym z wykładowców Centrum Kreacji Master Martini.

W portalu www.MistrzBranzy.pl na bieżąco będziemy informować o przygotowaniach polskiej drużyny.

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji