...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS, materiał promocyjny

Szkolenia cukiernicze-piekarnicze – przyjmujemy zgłoszenia, najbliższe już 12.03 „Pieczywo włoskie”

Studio Szkoła Artystyczna powstało z myślą o pasjonatach cukiernictwa, piekarstwa i sztuki kulinarnej. To miejsce, gdzie można połączyć zdobywanie nowych umiejętności z dobrą zabawą i spotkać ciekawych ludzi. Szkolenia prowadzą: Wiesław Kucia, Iga Sarzyńska, Kamiol Kotarski, Marcin Pażdzior i Magdalena Komorowska.

cena szkolenia: 280.00zł
Data: 12 marca 2016
Godz.: 9.00 – 13.00
Prowadzący: Wiesław Kucia

 

Zapraszamy na włoskie śniadanie. Razem z mistrzem piekarskim Wiesławem Kucią będziecie wypiekać tradycyjne włoskie pieczywo:

  • FOCACCIA – drożdżowe ciasto podawane na śniadanie lub jako przekąska, klasyczna z rozmarynem i solą
  • CIABATTA – duża prostokątna bułka z różnymi dodatkami
  • GRISSINI – włoskie paluchy z ciasta drożdżowego


Zapewniamy:

  •     stanowiska pracy wyposażone w sprzęt i materiały niezbędne do wyrobu pieczywa surowce
  •     dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia
  •     przerwę na poczęstunek



Zapraszamy jeszcze na szkolenia:
Praliny i trufle >>
Torty malowane >>

 

[img]10647[/img]

 





Bieżące wydanie czasopisma

Jak wygląda krajobraz po wirusowym tsunami? Przyglądamy się tym, którzy wyszli z kryzysu zwycięską ręką. Pytamy o to, co musieli zmienić. I pomagamy wdrożyć nowe pomysły i innowacje do twojego sklepu i pracowni.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji