dodano , Semix, materiał promocyjny

Szkolenie produktowe firm Semix i Mech-Masz

Pod koniec maja (23 i 24 maja) w siedzibie firmy Mech-Masz w Jaroszewie k. Żnina odbyło się kolejne szkolenie, podczas którego przybliżono ofertę nowych produktów firmy Semix i urządzeń Mech-Masz.

Była to już trzecia edycja cyklicznych spotkań, na jakie przybywają piekarze i cukiernicy z różnych stron Polski. Mają one na celu przedstawienie nowości, ale także produktów dobrze postrzeganych i znanych na rynku. Dla producentów jest to okazja do porozmawiania o palących problemach branży oraz nowych perspektywach i możliwościach. W trakcie dwóch dni firma Semix zaprezentowała nowe produkty, takie jak: kokosanka, brownies, chleb litewski, chleb kaszubski żytni, natomiast Mech-Masz oferował wyroby sztandarowe, m.in.: piece Modulo, piece rurowo- kanałowe, zaparzacze.

 

W imprezie uczestniczyły przedsiębiorstwa, które brały udział w poprzednich edycjach: Młyny Szczepanki, Figand, Master Cook, Reypol, Multidrop, one także oferowały swoje produkty.

Wszyscy uczestnicy spotkania mogli skorzystać z przygotowanego na tę okazję bufetu z daniami z grilla i napojami oraz spróbować nowości wypiekanych przez technologów firmy Semix. Zwieńczeniem imprezy była uroczysta kolacja dla partnerów firmy, a atrakcją możliwość spróbowania swoich sił w kasynie.

 

Wszystkim naszym gościom dziękujemy za przybycie i udział w wydarzeniu. Zapraszamy za rok!

Bieżące wydanie czasopisma

W nowym Panie nadają tonu. Monika Walecka odczarowuje stereotyp piekarza, Madame Caramel przewodzi po kulinarnych zakątkach Paryża, a sensorka Renata Januszewska odkrywa smakowe niuanse w czekoladzie. Pań nie brakuje w nowym dziale Rzemiosło Przyszłości, jednak mamy też zacne grono Panów. Sprawdź, kto i co się za tym kryje.

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji