...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Kruszwica, materiał promocyjny

Wodny Świat motywem przewodnim IV edycji Bake & Play – konkursu dla młodych cukierników

Ruszyła IV edycja Bake & Play! Tegoroczny Konkurs dla młodych cukierników jest pod każdym względem wyjątkowy! Temat przewodni „Wodny Świat” został zgłoszony i wybrany przez Internautów. Zmienił się także system prezentacji prac.

Można je zgłaszać od 15 października do 30 listopada, ale ich publiczna odsłona na stronie nastąpi dopiero 22 listopada. Więcej czasu przeznaczamy także na głosowanie publiczności, które potrwa od 22 listopada aż do 5 grudnia, a nie jeden dzień, jak w ubiegłych latach.

- Zależało nam, by młodzi adepci sztuki cukierniczej czuli, że mają realny wpływ na kształt konkursu. Stąd pomysł, by powierzyć im wybór tematu.  Także decyzja o pokazaniu prac dopiero 22 listopada to ukłon w stronę uczniów, którzy w poprzednich edycjach wyrażali swoje obawy, że inni mogą się zainspirować ich twórczością – mówi Jacek Zięba, koordynator konkursu z ZT Kruszwica.

IV edycja Bake & Play to także wyjątkowe nagrody o łącznej wartości ponad 10 tys. złotych! Największą gratką będzie z pewnością trzydniowy pobyt w malowniczym Kazimierzu Dolnym połączony z wyjątkowym szkoleniem, które poprowadzi Mistrzyni cukierniczej florystyki – Iga Sarzyńska. To również nowość – mówi Justyna Łukasik z Warsztatu PR, agencji wspierającej organizację konkursu. Wcześniej stawialiśmy na nagrody rzeczowe, ale po trzech edycjach wiemy, że to właśnie możliwość podnoszenia kompetencji zawodowych jest największym przeżyciem i jednocześnie najważniejszą wartością dla młodzieży!

Organizatorzy liczą, że nowa formuła oraz niezwykle atrakcyjne nagrody przyciągną rekordową liczbę konkursowiczów. – Stawiamy także na zaangażowanie szkół oraz naszych partnerów, dla których przewidzieliśmy atrakcyjne niespodzianki – mówi Jacek Zięba.

Więcej informacji na stronie www.akademiamistarza.pl/bakeandplay. Wszyscy zainteresowani konkursem mogą także dołączyć do specjalnie utworzonej grupy na Facebook’u (http://www.facebook.com/groups/112511712771327/), w której publikowane są ciekawostki, porady i bieżące informacje związane z konkursem. Jest to także miejsce, gdzie można zadać pytania odnośnie Bake & Play.

Bieżące wydanie czasopisma

Pączkowe trendy, karnawał po francusku, włoskie chleby, przegląd firm szkoleniowych!

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji