...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

World Chocolate Masters rusza!

Przyszłość czekolady według mistrzów - krajowe eliminacje do prestiżowego konkursu już 24 września 2021.

Lokalne eliminacje do konkursu już rozpoczęte! Za nami Bliski Wschód, kraje nordyckie i Japonia. Polskie eliminacje odbędą się 24 września w Akademii Czekolady w Łodzi. Igor Zaritsky będzie walczył o możliwość udziału w wielkim finale w Paryżu i szansę na zdobycie tytułu World Chocolate Masters, a jego prace oceniać będą Aleksandra Sowa-Trzebińska, Krzysztof Ilnicki i Michał Iwaniuk.

 

Jury konkursu w składzie (od lewej) Aleksandra Sowa-Trzebińska, Michał Iwaniuk oraz Krzysztof Ilnicki

 

Tegoroczny temat #TMRW to spojrzenie na przyszłość czekolady i rzemieślniczego podejścia do wyrobów cukierniczych. Kandydaci mają za zadanie wykonać małą rzeźbę o maksymalnej wadze 5 kg, która odzwierciedla motyw przewodni konkursu, jest w pełni jadalna i skonstruowana wokół bazy o kształcie hasztagu #TMRW. Dodatkowo wykonują: świeże ciastko dnia z minimum 3 składnikami: czekoladą, owocem i wybranym składnikiem lokalnym; pralinę o zredukowanej ilości cukru, wegańską przekąskę czekoladową wraz z konceptem opakowania oraz prezentację o sobie, swoim pomyśle i odzwierciedleniu tematu konkursu w wyrobach i wybranych składnikach.

Relacje na żywo z konkursu będą dostępne w kanałach społecznościowych Akademii Czekolady >>> KLIK!

 

 

 

Igor Zaritsky ma już na swoim koncie sukces krajowy w eliminacjach do World Chocolate Masters. Tym razem będzie reprezentantem Polski.

Bieżące wydanie czasopisma

W czym tkwi fenomen bento cake? Co zagraża dziś najmocniej lodziarniom rzemieślniczym? Jakie nowinki pojawiły się na tegorocznych targach Sigep?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



     

    Drodzy Czytelnicy, wszystkie materiały na portalu Mistrz Branży są darmowe. Wspieramy tym rzemiosło, bo jest dla nas najważniejsze. Jeśli możecie, wspomóżcie również nasze dzieło wykupując prenumeratę lub przekazując cegiełkę na funkcjonowanie i rozwój. Z góry dziękujemy.

    wspieraj twórczość Mistrza Branży wspieraj twórczość Mistrza Branży
     


    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    żytni IG niski indeks

    oprogramowanie dla piekarni

    Wypieki wegańskie puratos

    Lody MEC3

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji