...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

World Chocolate Masters rusza!

Przyszłość czekolady według mistrzów - krajowe eliminacje do prestiżowego konkursu już 24 września 2021.

Lokalne eliminacje do konkursu już rozpoczęte! Za nami Bliski Wschód, kraje nordyckie i Japonia. Polskie eliminacje odbędą się 24 września w Akademii Czekolady w Łodzi. Igor Zaritsky będzie walczył o możliwość udziału w wielkim finale w Paryżu i szansę na zdobycie tytułu World Chocolate Masters, a jego prace oceniać będą Aleksandra Sowa-Trzebińska, Krzysztof Ilnicki i Michał Iwaniuk.

 

Jury konkursu w składzie (od lewej) Aleksandra Sowa-Trzebińska, Michał Iwaniuk oraz Krzysztof Ilnicki

 

Tegoroczny temat #TMRW to spojrzenie na przyszłość czekolady i rzemieślniczego podejścia do wyrobów cukierniczych. Kandydaci mają za zadanie wykonać małą rzeźbę o maksymalnej wadze 5 kg, która odzwierciedla motyw przewodni konkursu, jest w pełni jadalna i skonstruowana wokół bazy o kształcie hasztagu #TMRW. Dodatkowo wykonują: świeże ciastko dnia z minimum 3 składnikami: czekoladą, owocem i wybranym składnikiem lokalnym; pralinę o zredukowanej ilości cukru, wegańską przekąskę czekoladową wraz z konceptem opakowania oraz prezentację o sobie, swoim pomyśle i odzwierciedleniu tematu konkursu w wyrobach i wybranych składnikach.

Relacje na żywo z konkursu będą dostępne w kanałach społecznościowych Akademii Czekolady >>> KLIK!

 

 

 

Igor Zaritsky ma już na swoim koncie sukces krajowy w eliminacjach do World Chocolate Masters. Tym razem będzie reprezentantem Polski.

Bieżące wydanie czasopisma

Czekolada, bajgle i cruffiny - w najnowszym wydaniu wgryzamy się w tematy, które mocno kojarzą się w jesienią i powrotem do szkoły. Oprócz tego częstujemy też nowinkami, takimi jak mąka z owadów. Szukamy makaronikowych inspiracji.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać








    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>


    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji