...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Tego jeszcze nie było na targach gastronomicznych w Polsce!

Zamiast tradycyjnej karty dań dostajesz w restauracji tablet. Filtrujesz potrawy wg własnych preferencji, a aplikacja dobiera wino do zamówionego dania. Sprawdzasz na bieżąco etapy przygotowania dania, jednym przyciskiem przywołujesz kelnera… Pieśń przyszłości? Ależ nie - takie rozwiązania pojawiają się już w restauracjach.

Jak mądrze wykorzystywać nowoczesne technologie w gastronomii dowiemy się podczas 6. Targów Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO (3-4 lutego 2016, AmberExpo, Gdańsk).

Nowością tegorocznej edycji będzie Strefa Inteligentna Restauracja. To właśnie tu zaprezentowane zostaną: inteligentne rozwiązania dla lokali gastronomicznych – innowacje, które nadal stanowią nowość na polskim rynku. W ofercie targów znajdą się m.in. systemy inteligentnego zarządzania restauracją czy siecią placówek gastronomicznych, systemy wspomagające procesy sprawnego i racjonalnego gospodarowania i obsługi, rozwiązania opierające się na najnowszych technologiach dotykowych w oparciu o spersonalizowane oprogramowanie oraz wiele innych udogodnień przyspieszających pracę punktów gastronomicznych.

Wśród firm, które potwierdziły swój udział spotkają Państwo m.in.: INSOFT Sp. z o.o., GRUPA AMBER Artur i Aneta Dudek Sp. j., GOPOS – Inclever – UpVision, Polcom. Targi FOOD-to-GO będą idealną okazją, aby przetestować multimedialny stół lub przekonać się, jak pomocne w pracy restauratora są rozwiązania i technologie mobilne.

Wystawa uzupełniona będzie przez spotkania w Strefie Prezentacji i Warsztatów, gdzie dowiemy się szczegółowych informacji na temat prezentowanych produktów oraz porozmawiamy o zaletach wykorzystania „urządzeń inteligentnych” w restauracji.
Już dziś zapraszamy na prezentacje firm:
- Mood Poland & Baltics, która poprowadzi prezentację na temat „Marketing sensoryczny i jego wpływ na wzrost sprzedaży”
- Inclever – firma zaprezentuje innowacyjne rozwiązanie „Inteligentny system dla gastronomii połączony z interaktywnym stołem dla klientów”

Prowadzisz firmę?
Targi branżowe to idealne miejsce, aby zaprezentować ofertę swojej firmy. Dzięki udziałowi w targach zaoszczędzą Państwo czas jak również koszty związane z reklamą. Pokazanie działalności swojej firmy na targach branżowych to świetna okazja do promocji, pozyskania nowych klientów, wypromowania nowych usług, czy też zebrania opinii na temat marki. Targi to także korzyści w postaci zapoznania się z ofertą konkurencji oraz możliwość pozyskania nowych partnerów biznesowych.
Interesujesz się branżą i chcesz być na bieżąco z tym co dzieje się wokoło?

Jedno jest pewne, Targi FOOD-to-GO wyróżniają się świeżym spojrzeniem” na rynek gastronomiczny w Polsce i stałym podążaniem za nowymi trendami. „Każdego roku staramy się być przysłowiowy „krok do przodu”. Wszystko to z myślą o wystawcach oraz gościach targów, którym chcemy zapewnić najwyższy standard usług.” – mówi Anna Przyborowska, Komisarz Targów FOOD-to-GO.

Targi FOOD-to-GO to również dwa dni podczas, których będzie można wziąć udział w warsztatach z osobami znanymi z programów kulinarnych, autorami książek poświęconych gotowaniu oraz z zawodowymi kucharzami i cukiernikami. Swój udział potwierdzili m.in.:
Charles Daigneault – Finalista programu „MasterChef”
Krzysztof  Trzópek – Mistrz Cukiernictwa
Jola Słoma i Mirek Trymbulak – Atelier Smaku

Ciekawy program towarzyszący, dwa dni z ekspertami z branży, pokazy, warsztaty, a wszystko to w atmosferze karnawału !
Nie zwlekaj i już dziś zarejestruj się na targi. Rejestracja umożliwia bezpłatny udział w wydarzeniu.

Organizator
Targi w Krakowie Sp. z o.o.
ul. Galicyjska 9
31-586 Kraków
www.targi.krakow.pl

Kontakt w sprawie rezerwacji stoisk:
Anna Przyborowska-Kornaś
Komisarz Targów
tel. +48 12 651 95 32
tel.kom. +48 509 926 679
przyborowska@targi.krakow.pl

Miejsce i czas targów:
3-4 lutego 2016 r.
AmberExpo
ul. Żaglowa 11
80-560 Gdańsk

Godziny otwarcia:
Środa: 3 lutego 2016r.: 10:00-16:30
Czwartek: 4 lutego 2016r.: 10:00 – 15:30

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji