...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Uczniu, nie zapomnij o konkursie „Zdrowo – Smacznie – Artystycznie”

Przypominamy, że do 15 lutego br. można zgłaszać swój udział w Ogólnopolskim Konkursie Cukierniczym dla szkół i organizacji młodzieżowych „Zdrowo – Smacznie – Artystycznie”. W tym roku do wykonania będą torty. Uczniowie cukiernictwa, spróbujcie swoich sił!

Dlaczego warto wziąć udział w tym konkursie? To bodaj jedyny ogólnopolski konkurs dla młodych cukierników na miarę czasów, w którym ocenia się zarówno artystyczną stronę wyrobu, jego smak, jak i walory zdrowotne. W przygotowanej przez uczniów prezentacji tortu muszą być uwzględnione składniki i ich proporcje, ale także wyliczone wartości odżywcze (w kcal na 100 g produktu), tj. zawartość cukrów, tłuszczów oraz komponentów korzystnych dla zdrowia (witaminy, mikroelementy). Konkurs składa się z dwóch etapów: eliminacje i finał.

ELIMINACJE

- do 15.02.2017 r. należy wypełnić formularz zgłoszeniowy [dostępny poniżej w PDF-ie] oraz przesłać go na adres mailowy organizatora: ohprybnik@wp.pl 

- do 28.02.2017 r. należy przygotować prezentację – w formacie PowerPoint – własnoręcznie wykonanego tortu zgodnie z kryteriami opisanymi w regulaminie [regulamin poniżej w PDF-ie] i przesłać ją na adres mailowy: ohprybnik@wp.pl

Przesłanie prezentacji oraz wypełnienie formularza zgłoszeniowego na etap eliminacyjny jest równoznaczne ze zgłoszeniem drużyny do konkursu.

Wyniki etapu eliminacyjnego poznamy do 10 marca, a lista 8 zakwalifikowanych dwuosobowych zespołów pojawi się na stronie organizatora konkursu

Wielki FINAŁ odbędzie się 27 marca, podczas VIII edycji SweetTARGów.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji