Podziękowania Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa RP 0
Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa RP pragnie serdecznie podziękować za okazane wsparcie i pomoc przy zorganizowaniu Pierwszego Światowego Kongresu UIBC wszystkim sponsorom.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa RP pragnie serdecznie podziękować za okazane wsparcie i pomoc przy zorganizowaniu Pierwszego Światowego Kongresu UIBC wszystkim sponsorom.
więcejDrugie spotkanie liderek i liderów społecznej odpowiedzialności biznesu już za tydzień. Obok ciekawej formuły, gościa specjalnego, CSR-owego miejsca i ekspertów, na uczestników czeka również oryginalny sposób utrwalenia wyników dyskusji. Wykorzystana do tego zostanie metoda sketchnotingu.
więcejMamy dobrą wiadomość dla miłośników dekorowania tortów w stylu angielskim i talentu Anny Daraż! Znana dekoratorka z Pracowni Ciast i Tortów „Niezłe Ciacho” we współpracy z naszą redakcją rozpoczęła cykl profesjonalnych filmów instruktażowych, w których dzieli się wiedzą oraz inspiruje.
więcejPo udanym debiucie, w kwietniu 2015 roku powracają targi WorldFood Warsaw. II edycja będzie jeszcze bogatsza. Po raz drugi odbędzie się podwystawa Ingredients Warsaw, a swoją premierę będzie miał sektor poświęcony technologii produkcji w branży spożywczej - FoodTech Warsaw.
więcejFondant – delikatny, aksamitny, puszysty, z dodatkiem aromatów i barwników. Pralinom oblewowym, nadzieniom do czekolad i tortom nadaje różnorodne kształty. Stanowi świetne wypełnienie w wyrobach czekoladowych, ale i glazurę dla wypieków.
więcejEwidencjonowanie i kontrolowanie sprzedaży, rozliczanie gospodarki magazynowej, prowadzenie analiz i szybkie łączenie z chmurą-bazą danych, jest obecnie niezbędne przy prowadzeniu firmy. Dla lokali gastronomicznych najlepszym rozwiązaniem są nowoczesne narzędzia wspierające zarządzanie i dające kompleksowe rozwiązania.
więcejOstatnie miesiące dla Romana Ciążyńskiego były wyjątkowo intensywne. Najpierw jako organizator przygotowywał VI Ogólnopolskie Święto Chleba w Gostyniu (15 sierpnia), potem jako wystawca ruszył do Jawora. Tu, 30 sierpnia 2014 r. podczas Święta Chleba i Piernika, zdobył prestiżowy tytuł Piekarza Roku.
więcej