...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania































 
rozwiń opcje

Katalog firm

Trochę Inna Cukiernia

internet, 00-000

woj. małopolskie

internet

Opis działalności

Kocham rośliny! I uwielbiam smaczne jedzenie. Z połączenia tych pasji powstało blisko tysiąc przepisów kulinarnych i sześć książek. Gotuję szybko i prosto, nie stosuję wyrafinowanych technik, ale najważniejsza dla mnie jest przyjemność podniebienia. I przygoda, jaką jest odkrywanie nowych smaków.

Nigdy nie twierdziłam, że słodycze są zdrowe. Daleka też jestem od stwierdzenia, że tylko źli ludzie nie lubią słodyczy. Po prostu uważam, że każdemu należy się odrobina przyjemności, a o zdrowej diecie decydują nie tylko produkty, ale przede wszystkim proporcje między nimi. Ze względu na alergię moich dzieci musiałam z kuchni wyeliminować jajka i mleko, w związku z tym niektóre moje wypieki spełniają założenia kuchni wegańskiej.

Z zawodu jestem biologiem molekularnym, doktorem biochemii. Wykładam biochemię i dietetykę, prowadzę badania naukowe, głównie na temat stabilności genetycznej komórek. Poza tym prowadzę warsztaty kulinarne i wykłady dotyczące zdrowego żywienia oraz jadalnych kwiatów.

Małgorzata Kalemba-Drożdż

Rozpoczęcie działalności

2009

Artykuły powiązane

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe