...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Syropy ciastkarsko-cukiernicze cz. I. Nie taki prosty syrop cukrowy.

    Syropy ciastkarsko-cukiernicze cz. I. Nie taki prosty syrop cukrowy. 0

    Syropy ciastkarsko-cukiernicze – to po cukrach – kolejna podstawowa grupa surowców, bez których cukiernicy i piekarze by nie funkcjono­wali. Podobnie jak w przypadku cukrów suchych, również i w tym zakresie rynek oferuje gotowe syropy, jak syrop glukozowy czy inwer­towany. Sztuką jest jednak samodzielne przygo­towanie syropu.

    więcej
  • Metody produkcji tabliczek czekolady – cz. III

    Metody produkcji tabliczek czekolady – cz. III 0

    Czekolada niejedno ma imię – w tym materiale po raz kolejny przekonamy się, jak różnorodny potrafi być świat czekoladowych słodkości. Tym razem zapoznamy się z technolo­gią produkcji tabliczek nadziewanych, które można uznać za jedne z trudniejszych do wykonania produktów tabliczkowanych.

    więcej
  • Beacony w służbie handlu, również tego mniejszego

    Beacony w służbie handlu, również tego mniejszego 0

    Każdego dnia spotykamy na swojej drodze szereg różnych inteligentnych rozwiązań z obszaru IT, których zadaniem jest budowanie pozytywnych relacji z odbiorcą. Jednym z nich jest technologia beacon, której zastosowanie w handlu może przynieść efekty, o których przedsiębiorcy nawet nie marzyli.

    więcej
  • Składniki pod lupą: na co zwracają uwagę konsumenci robiąc zakupy

    Składniki pod lupą: na co zwracają uwagę konsumenci robiąc zakupy 0

    Konsumenci na całym świecie coraz bardziej dbają o swoją dietę. Tendencje takie daje się wyraźnie zauważyć w supermarketach. Już ponad połowa Europejczyków (53%) i aż 64% populacji Stanów Zjednoczonych przed dokonaniem zakupu bacznie przygląda się etykietom produktów żywnościowych i napojów.

    więcej
  • Ptasie Mleczko - słodkie dobro narodowe

    Ptasie Mleczko - słodkie dobro narodowe 0

    Puszysta słodka pianka i chrupiąca gorzka czekolada. Genialne w swej prostocie połączenie w niezmienionej formie od prawie stu lat cieszy podniebienia Polaków. Na czym polega fenomen wedlowskiego Ptasiego Mleczka®?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe