...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Jak pogodzić wysoką jakość pieczywa z odpiekiem w sklepie? Odroczenie garowania i odpiek z technologią MIWE smartproof.

    Jak pogodzić wysoką jakość pieczywa z odpiekiem w sklepie? Odroczenie garowania i odpiek z technologią MIWE smartproof. 0

    – O sukcesie piekarni w większym wymiarze niż inwestycje decyduje zdolność wpływania na sprze­daż poprzez własne sklepy – twierdzi Hildegard Keil, redaktor naczelna „Brot und Backwaren”. Od kilku lat na tę sprzedaż wpływa odpiek asortymentu na oczach klientów i ten trend zyskuje na znaczeniu w firmowych sklepach piekarni.

    więcej
  • Podróż po smakach świata – przystanek Turcja

    Podróż po smakach świata – przystanek Turcja 0

    100 tys. km, 18 miesięcy, kilkoro młodych ludzi i jeden cel: objechać świat Volkswagenem T3 i dokonać niemożliwego. Przy okazji tej eskapady będę opisywał smaki świata, które spotkamy na naszej trasie, m.in. w Turcji, Mongolii, Korei Południowej, Kambodży, Laosie, Malezji i Nowej Zelandii – pisze Mateusz Gajdziński.

    więcej
  • SweetTARGi 2016 pod szyldem nowości

    SweetTARGi 2016 pod szyldem nowości 0

    Choć do VII edycji SweetTARGów zostało ponad pół roku, to już wiemy, że obfitować będzie ona w nowości. Zmieniła się nie tylko data (12-14 marca), ale również i lokalizacja. SweetTARGi 2016 odbędą się w nowoczesnym Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach.

    więcej
  • Projekt programu "Pierwsza praca" od czerwca pod lupą w Sejmie

    Projekt programu "Pierwsza praca" od czerwca pod lupą w Sejmie 0

    Realizacja programu „Pierwsza praca” ma od stycznia 2016 r. dać szansę na stałe zatrudnienie ok. 100 tys. młodych osób, a pracodawcom zrefundować koszt ich zatrudnienia. Projekt zmiany ustawy o promocji zatrudnienia i instytucjach analizuje obecnie Komisja Polityki Społecznej i Rodziny.

    więcej
  • Letnia akcja promocyjna Cukru Królewskiego

    Letnia akcja promocyjna Cukru Królewskiego 0

    Podczas tegorocznego lata gwiazdą marki Cukier Królewski będzie rodzina cukrów trzcinowych. Tradycyjnie już w okresie wakacji miłośnicy kulinariów będą mogli wygrać atrakcyjne nagrody w promocji konsumenckiej.

    więcej
  • Zawód cukiernik - oferta szkoleniowa

    Zawód cukiernik - oferta szkoleniowa 0

    Chcesz zagwarantować sobie słodką przyszłość? - zostań cukiernikiem! Najpierw jednak przygotuj się odpowiednio do zawodu korzystając z oferty szkoleniowej w Akademii Słodka Kreacja, w której czeka cię ponad 200 godzin teorii i praktyki!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe