25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Zapraszamy na gorącą fotorelacje z odbywających się właśnie targów Expo Sweet 2013 w Warszawie. Zapraszamy Czytelników do spotkania z naszą redakcją. Jesteśmy obecni na stoisku nr 103. W dobrych nastrojach, z najnowszym wydaniem oraz pakietem powitalnym dla nowych prenumeratorów. Serdecznie zapraszamy!
Zdarza się, że tempo życia nas przerasta. Mamy tysiąc spraw na głowie i wszystko robimy w biegu.
Kto by wtedy pamiętał o odpowiednio długim śnie lub racjonalnej diecie...
Ile razy było tak, że wychodziliście z domu bez porządnego śniadania?
Już ponad 2000 lat temu w Indiach znane były metody fałszowania produktów z ziarna roślin zbożowych i olejów jadalnych.
W prawie rzymskim scharakteryzowano sposoby fałszowania oliwy z oliwek oraz wina. W kolejnych stuleciach opisywano metody wykrywania oraz przeciwdziałania fałszowaniu przypraw.
Kto powalczy o tytuł mistrza Polski w 3 różnych mistrzostwach organizowanych podczas 3 dni Expo Sweet? Poznaj duety cukierników, które wystąpią w Lodziarskich Mistrzostwach Polski, Mistrzostwach Polski Cukierników oraz w Mistrzostwach Polski Uczniów Szkół Cukierniczych.
Nie trzeba jechać do okręgowych inspektoratów pracy, żeby odebrać nową, bezpłatną publikację Państwowej Inspekcji Pracy pt. "Bezpieczna piekarnia", autorstwa Pawła Parfianowicza.
W drugi dzień Expo Sweet, 20 lutego zaplanowano licytację czekoladowych pisanek przygotowanych przez znane polskie osobistości oraz znakomitych polskich cukierników! Zysk z licytacji trafi do Fundacji "Mają Przyszłość". Start akcji o godz. 14.00.
Odkryj oryginalne receptury na praliny, trufle oraz torty, poznaj finezyjną sztukę dekorowania z mistrzem cukiernictwa i wielkim znawcą czekolady Marcinem Paździorem! Już w kwietniu ruszają szkolenia z przygotowania czekoladowych specjałów oraz najpiękniejszych tortów.