Orły Cukiernictwa - liderzy branży w opinii klientów 0
W tym rankingu jury byli sami klienci. A właściwie ich opinie i oceny wystawiane firmom w Internecie. Do kogo poleciały Orły?
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
W tym rankingu jury byli sami klienci. A właściwie ich opinie i oceny wystawiane firmom w Internecie. Do kogo poleciały Orły?
więcejDekoratorzy z całej Polski dawno już zarezerwowali termin 23-24 października. To właśnie w tych dniach odbędzie się III edycja Cake Festival Poland. Jakie nowości czekają na nich tym razem?
więcejMałe jest piękne, ale co zrobić, jeśli nasze ciasteczka, choć pyszne i cudownej urody, na fotografii nie prezentują się dobrze? O ile z artystycznie dekorowanymi produktami jest nieco łatwiej – już samo wykończenie przykuwa wzrok – to już w przypadku małych, prostych w formie ciasteczek bywa naprawdę ciężko. Co wtedy robić?
więcejPo sukcesie w Warszawie Targi Zero Waste przenoszą się do Gdyni. 18 sierpnia br. w Pomorskim Parku Naukowo-Technologicznym czeka Was moc atrakcji, m.in. przegląd filmowy, liczne wykłady i warsztaty. W rolę prowadzącej wcieli się Helena Chmielewska, redaktorka „Mistrza Branży”.
więcejOd dziecka pomagały w rodzinnej piekarni, więc są pracowite. Są piękne, więc piękno jest ich przewodnią zasadą w kierowaniu firmą. Są ambitne, więc wciąż wprowadzają nowe produkty, usługi i rozbudowują firmę. Mało tego, ten rok będzie dla nich… wyjątkowy!
więcejW nowym MB Panie nadają tonu. Monika Walecka odczarowuje stereotyp piekarza, Madame Caramel przewodzi po kulinarnych zakątkach Paryża, a sensorka Renata Januszewska odkrywa smakowe niuanse w czekoladzie. Pań nie brakuje w nowym dziale Rzemiosło Przyszłości, jednak mamy też zacne grono Panów. Sprawdź, kto i co się za tym kryje.
więcejTelefon zamiast lustrzanki? Mistrz fotografii kulinarnej, Jakub Wilczek, na swoim szkoleniu udowodnił, że nie trzeba mieć dyplomu fotografii ani drogiego sprzętu by stworzyć atrakcyjną ofertę produktową dla cukierni, piekarni lub lodziarni przy pomocy smartfona.
więcej