...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Dekorowanie

  • Rękaw Rengo Hitem Cukierniczym

    Rękaw Rengo Hitem Cukierniczym 0

    Gotowy do użycia rękaw cukierniczy z nadzieniami nagrodzono na jubileuszowej, 10. edycji targów Expo Sweet. Konkurs zorganizował Przegląd Piekarski i Cukierniczy. Nagrody rozdano w trzech kategoriach. Rękaw Rengo zdobył tytuł Hitu Cukierniczego.

    więcej
  • Nowa pascha

    Nowa pascha 0

    autor: Wojtek Rzepecki, szef produkcji Capuccino Cafe Sopot, ambasador marki Pregel w Polsce.

    więcej
  • Słodki brutalizm

    Słodki brutalizm 0

    Kia Utzon-Frank, duńska artystka i właścicielka multidyscyplinarnego studio projektowego KUF, stworzyła serię słodyczy inspirowanych XX-wieczną surową architekturą brutalistyczną. Bazą dla przypominających elementy betonowe czy kamienne deserów były tradycyjne duńskie pianki w czekoladzie, czyli flødeboller.

    więcej
  • Zostań Mistrzem fotografii w swojej cukierni!

    Zostań Mistrzem fotografii w swojej cukierni! 0

    To pierwsza taka publikacja, skierowana specjalnie do polskich cukierników. E-book Fotografia Mobilna Wyrobów Cukierniczych to esencjonalny przewodnik po fotografii w świecie cukiernictwa. W końcu wszyscy dobrze wiemy, że najpierw zjadamy wypieki oczami!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe