Torty komunijne i ślubne made by Ewa Drzewicka 0
Mistrzyni cukiernictwa, właścicielka pracowni Jula Smakula i tegoroczna zdobywczyni tytułu branżowej osobowości roku na targach Expo Sweet Ewa Drzewicka o tortach może mówić bez końca.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Mistrzyni cukiernictwa, właścicielka pracowni Jula Smakula i tegoroczna zdobywczyni tytułu branżowej osobowości roku na targach Expo Sweet Ewa Drzewicka o tortach może mówić bez końca.
więcejPoznaj „nawyki milionerów”, ludzi, którzy zbudowali imperia i zgromadzili fortuny w ciągu jednego pokolenia. Dowiedz się, jakie metody pozwalają myśleć efektywniej, jak podejmować lepsze decyzje oraz działać skuteczniej. Sięgnij po najnowszą książkę Briana Tracy'go „Nawyki warte miliony”. Premiera 5 czerwca br.
więcejW nowym Mistrzu Branży milenialsi rządzą i opowiadają: Maciej Majzon-Wójtowicz o pracy na wysokościach i ciągłym uczeniu się czekolady, Justyna Roszkowska o tworzeniu Pochlebnie, a Joel Kroeker o chlebie pobudzającym do myślenia. Sprawdzamy też RUBY (czekoldę milenialsów!) okiem fachowców i modne trendy w tortach.
więcejWygląd pieczywa, który zatrzymał się w czasie, a nawet się cofa, może mieć negatywny wpływ na sprzedaż. Nikt ze stałych klientów nie obrazi się na ładniejszą formę dobrze znanego chleba, za to może zainteresować konsumentów wychowanych na Instagramie. Sprawdźmy triki i sposoby, by zyskać więcej piękna w chlebie.
więcejW szybko zmieniającej się rzeczywistości kreatywność w biznesie i szukaniu klientów to podstawa. Zaskocz siebie i nas nieszablonowymi pomysłami! Oczywiście nic za darmo. Dla autorów najciekawszych pomysłów czeka nagroda na wagę złota. Sprawdź, co trzeba zrobić i co można zyskać.
więcejW marcu ruszyła nowa akademia szkoleniowa pod szyldem Sempre Group. Na start – monoporcje. W planach nawet 15-dniowe szkolenia z nowoczesnego i klasycznego cukiernictwa.
więcej23 marca br. zaplanowano polską premierę najnowszej publikacji światowej sławy mistrza dekoracji specjalizującego się w tworzeniu cukrowych kwiatów, Alana Dunna! Premiera książki zbiegnie się z katowickimi targami Sweettargi, oczywiście na stoisku Mistrza Branży :)
więcej