...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Mistrz Branży na fali innowacji

    Mistrz Branży na fali innowacji 0

    Papieżyca i jej uczeń, czyli spotkanie z najsłynniejszą polską mistrzynią cukiernictwa Bożeną Sikoń oraz z jej uczniem Łukaszem Aniołem, który właśnie wygrał eliminacje do World Chocolate Masters 2015. O co chodzi w neurogastronomii? Jak zrobić dobre pieczywo pszenne według Greków? Zapraszamy do najnowszego Mistrza Branży!

    więcej
  • Costa Coffee zapowiada ekspansję na polskim rynku kawiarni

    Costa Coffee zapowiada ekspansję na polskim rynku kawiarni 0

    CHI Polska – lider rynku kawiarnianego w Polsce – stawia na umocnienie wiodącej pozycji i dalszą ekspansję na polskim rynku. W lutym br. spółka otwiera trzy nowe kawiarnie Costa Coffee. Do końca miesiąca firma będzie zarządzała siecią 108 lokali w 18 miastach Polski. Na tym jednak nie koniec ekspansji.

    więcej
  • V jak Valrhona

    V jak Valrhona 0

    Każdego roku bramy Valrhony opuszcza 8000 ton czekolady i wyrobów czekoladowych. Kuwerturami spod znaku kwiatu kakaowca chwalą się szefowie w menu deserów najlepszych restauracji na świecie – pisze Piotr Krzciuk. Znawca prawdziwej czekolady przyjrzał się jednej z najważniejszych marek w świecie czekolady.

    więcej
  • Czas na czekoladę Valrhona

    Czas na czekoladę Valrhona 0

    Kiedy w maju 2013 r. spółka Le Patio Polska została wyłącznym dystrybutorem marki Valrhona w Polsce, opiekę nad słynną czekoladą przejęła Gabriela Wesół. Od samego początku product manager nadzoruje i inicjuje rozwój marki na naszym rynku. Po dobrym przyjęciu w polskiej branży gastronomicznej przyszedł czas na branżę cukierniczą

    więcej
  • Torty komunijne - klasycznie czy oryginalnie?

    Torty komunijne - klasycznie czy oryginalnie? 0

    Za parę miesięcy będzie maj, a wraz z nim na ulicach pojawią się dzieci w białych strojach, wędrujące do kościołów razem z rodzinami. Maj to czas, gdy dzieci przystępują do I Komunii Świętej. By uczcić ten ważny dzień i zarazem sprawić radość dziecku, warto poczęstować gości przybyłych na uroczystość wspaniałym tortem.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe