...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Jakość sensoryczna żywności

    Jakość sensoryczna żywności 0

    Czym się kieruje konsument przy wyborze żywności? Najczęściej świeżością i smakowitością. Jeżeli w przypadku świeżości mało kto będzie miał wątpliwości, co to oznacza, to przy smakowitości sprawa zaczyna się komplikować. Na smakowitość składają się tysiące, a nawet miliony różnorodnych wrażeń zapachowych i smakowych.

    więcej
  • Dyskusja wywołana refleksjami nauczyciela 0

    Co może zwojować nauczyciel zawodu w niedoinwestowanej szkole, zwłaszcza w szkole specjalnej, żeby przekazywać wiedzę praktyczną i przy okazji pasję? Czy lepiej chodzić po prośbie po zakładach produkcyjnych, czy zmienić się w przedsiębiorcę, który wychodzi z konkretną ofertą handlową do firm?

    więcej
  • Wiersze chlebem pachnące

    Wiersze chlebem pachnące 1

    Piekarz, który pisze wiersze, to rzadki przypadek. Piekarz, który pisze i wiersze, i dramaty, to już szczególnie rzadki przypadek. Z pewnością większość Czytelników domyśla się, że chodzi o Piotra Goszczyckiego. Zapraszamy do nietypowej antologii wierszy, w którym chleb jest najważniejszy.

    więcej
  • Refleksje nauczyciela zawodu

    Refleksje nauczyciela zawodu 5

    Pracuję w szkole specjalnej, więc moje działania to nie tylko wykształcenie odpowiednich umiejętności (...), to przede wszystkim „uruchomienie” tych pokładów, które drzemią w każdym z uczniów, by wykonywany zawód przynosił zadowolenie bez względu na finanse - pisze nauczycielka zawodu, specjalnie dla MB.

    więcej
  • Przyjazna Słodycz wspiera Fundację Mazurskim Dzieciom

    Przyjazna Słodycz wspiera Fundację Mazurskim Dzieciom 0

    „Eco Life Mazury” to wydarzenie dla dzieci zorganizowane przez Fundację Mazurskim Dzieciom. Impreza odbyła się w dniach 21-22 lipca 2012 roku w Domu Pracy Twórczej Polskiej Akademii Nauk w Wierzbie. „Przyjazna Słodycz” też tam była!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe