...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Bezpieczna Piekarnia na Śląsku 0

    W siedzibie Okręgowego Inspektoratu Pracy w Katowicach 16 listopada 2011 roku odbyło się seminarium podsumowujące działania kontrolne w ramach programu prewencyjnego „Promocja prawa pracy oraz przepisów dotyczących spełnienia przez maszyny i urządzenia wymagań zasadniczych i minimalnych w zakładach piekarniczych”.

    więcej
  • Polskie Zakłady Zbożowe 0

    Polskie Zakłady Zbożowe w Krakowie SA szykują się do budowy nowego zakładu przemiału zboża w Niepołomicach koło Krakowa. Inwestycja pochłonie około 55 mln zł.

    więcej
  • Wokół pączka

    Wokół pączka 0

    Na temat pączków można by napisać książkę. Co kraj, to w zasadzie inne pączki, co pokolenie, to inne smaki. Producenci wciąż szukają sposobów, jakim środkiem zaskoczyć smakoszy tych brązowych krągłości...

    więcej
  • Świąteczne zestawy Terravity

    Świąteczne zestawy Terravity 0

    Wraz z pudełkiem pełnym czekoladowych słodkości Terravita przygotowała gorący prezent - ogrzewacz do rąk, w formie głównego bohatera zimowej pory - Świętego Mikołaja.

    więcej
  • Jak pszenica, to tylko ze Śląska

    Jak pszenica, to tylko ze Śląska 0

    Dobre parametry ma ziarno pszenicy zebranej w tym roku w woj. śląskim. Pod tym względem jest zdecydowanie lepiej niż w poprzednim roku, kiedy we znaki dała się powódź - oceniają specjaliści ze Śląskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego.

    więcej
  • Etykiety pod ścisłą kontrolą 0

    W przyszłym roku czeka nas seria kontroli etykiet pod kątem znakowania substancji dodatkowych dozwolonych do stosowania w żywności. GIS planuje przebadać 4770 próbek środków spożywczych.

    więcej
  • Podejrzane barwniki w normie 0

    1655 kontroli, głównie w szkolnych sklepikach, przeprowadziła Państwowa Inspekcja Sanitarna w całym kraju. Kontrola dotyczyła znakowania barwników na artykułach spożywczych w związku z niedawną aferą wokół słodyczy, które nie pozostawały bez wpływu na zachowanie uczniów. Efekt: w świetle obowiązującego prawa wszystko jest OK.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe