...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Innowacyjne rozwiązania firmy Revent

    Innowacyjne rozwiązania firmy Revent 0

    System studzenia próżniowego: pieczywo prosto z pieca wystudzone w ciągu 2-6 min. do temperatury otoczenia, garownio-chłodnie z natryskowym systemem zaparowania oraz piec obrotowy z wózkiem hertowym - Roto Sole. Te 3 rozwiązania zrewolucjonizowały piekarnie!

    więcej
  • 6 zasad marketingu w sklepie firmowym

    6 zasad marketingu w sklepie firmowym 0

    „Po co mi marketing, skoro klienci ciągle kupują moje produkty?” No właśnie po co? Postaramy się rozwiać błędne przekonanie, że marketing to jedynie twór generujący koszty, który nie przynosi zysków. Zwłaszcza w piekarni czy cukierni.

    więcej
  • Czekoladowy zawrót głowy

    Czekoladowy zawrót głowy 0

    Niedawno zakończył się chorwacki Festiwal Czekolady. Jak się bawili w Zagrzebiu? Zapraszamy do obejrzenia galerii unikatowych zdjęć z imprezy, przesłanych przez organizatora, specjalnie dla Mistrza Branży.

    więcej
  • Piekarnia za 110 mln zł 0

    Na terenie podstrefy Strzegom firma FSB Piekarnie wybuduje piekarnię z chłodnią o powierzchni 12 tys. m kw. Budowa ruszy w I kwartale 2012 r., a produkcja - na początku 2013 r. - podaje portal strzegomiak.pl

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe