Udoskonalenia BioStar 0
Jak powstają zakwasy marki BioStar? Czym charakteryzuje się dobry, automatyczny żurownik? Na te i inne pytania odpowiedzi znajdziesz w filmie BioStar.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Jak powstają zakwasy marki BioStar? Czym charakteryzuje się dobry, automatyczny żurownik? Na te i inne pytania odpowiedzi znajdziesz w filmie BioStar.
więcej6 marca br. Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa RP wydało oświadczenie ws. możliwego zastosowania soli wypadowej w zakładach piekarskich.
więcej16 marca br. w Centrum Kultury Śląskiej w Świętochłowicach odbędą się V Targi Branży Lodziarskiej i Cukierniczej. Organizatorem imprezy jest Hurtowania Słodyczy "Smakosz".
więcejWystartowała trzecia edycja Śląskich Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARG 2012. Katowicka hala targowa wypełnia się z dnia na dzień przedstawicielami tychże branż, a to dopiero początek...
więcejFirma Polmarkus zaopatruje zakłady cukiernicze, piekarskie, lodziarnie oraz gastronomie, nowością w ich ofercie jest baza do produkcji chleba i innych wypieków.
więcejPrzetwórnia Owoców i Warzyw Prospona przygotowała dla Klientów nowości produktowe na nadchodzący sezon. Oferta została rozszerzona o nowe nadzienia żelowe, wsady owocowe oraz frużelinę rabarbarową.
więcejW Sycowie 22 lutego odbyły się kolejne próby wypiekowe w przyzakładowej piekarni testowej firmy DEBAGwspólnie z przedstawicielem firmy „Böcker” w Polsce, Radosławem Malmonem oraz zaproszonymi piekarzami.
więcej