25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Czy rzemiosło w Polsce ma przyszłość i jaki jest pomysł na życie młodego pokolenia rzemieślników? Zapraszamy do rozmowy z Robertem Krzyszczakiem, wiceprezesem nowego Stowarzyszenia "Rzemiosło Przyszłości".
Trwają przygotowania do 5., jubileuszowej edycji Śląskich Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARG, 1-3 marca 2014 r. Będzie wszechstronnie, merytorycznie, nowocześnie i ekologicznie.
Co Pan/Pani sądzi o targach BAKEPOL w Lublinie? Poniżej publikujemy opinie zaproszonych firm, które wystawiając się w Lublinie, dały duży kredyt zaufania organizatorom targów BAKEPOL. Teraz przyszedł czas na podsumowanie: co sądzą o nowej lokalizacji? czy spełniła ich oczekiwania? I czy warto wrócić do Lublina za 2 lata?
21 listopada br. firma Jars zaprasza na szkolenie: Vademecum wiedzy o prawie żywnościowym – przegląd przepisów prawnych obowiązujących w branży spożywczej. Zgłoszenia są przyjmowane do 13 listopada.
"Mistrz Branży" łączy ludzi. W październikowym wydaniu jeszcze więcej miejsca oddajemy Wam, rzemieślnikom czy osobom związanym z branżą. Co to oznacza? Więcej rozmów z branżą, więcej artykułów, w których młodzi rzemieślnicy prezentują swoje umiejętności i pasje. Nowe pomysły, nowe twarze i ten sam dobry "Mistrz Branży".
Są prawdziwą rozkoszą dla podniebienia, rozbudzają wyobraźnię i długo nie pozwalają o sobie zapomnieć. Swoim wyglądem, smakiem, zapachem cieszą każde zmysły… DESERY.
"Przejrzysta i efektywna organizacja wewnętrznych procesów logistycznych w piekarni i cukierni" - pod takim hasłem 29 października br. odbędzie się seminarium praktyczne nt. rozwiązań CSB-System. Uczestnicy seminarium podczas zwiedzania zakładu wrocławskiej firmy MAMUT zapoznają się z obszarami wdrożenia nowoczesnych narzędzi IT