...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Babka piaskowa

autor: Sonneveld

„Babka piaskowa” jest bardzo wygodną w użyciu 100% mieszanką do wypieku ciasta biszkoptowo-tłuszczowego. Dzięki tej mieszance otrzymujemy babki o dużej delikatności, świeżości i regularnej strukturze miękiszu. Upieczona babka jest dobrą podstawą do otrzymania wyrobów o różnym nadzieniu, pokryciu i dekoracji.

Nowa mieszanka firmy Sonneveld nadaje się zarówno do przygotowania babek piaskowych, jak i do różnego rodzaju ciast z owocami, kruszonką lub budyniem.

Receptura:

100% Mieszanka „Babka”       
50% Jaja                                     
55% Olej roślinny                     
2,5% Woda                                 

Sposób przygotowania:

Wszystkie składniki mieszać przez 4 minuty (na średnich obrotach). Temperatura pieca około 170-180 st. C. Czas wypieku w zależności od gramatury „babka” 350 g około 45 minut.

 

NOWOŚĆ BABKI M- zachowują świeżość do 4 tyg na półce (w zależności od warunków przechowywania i odpowiedniego zabezpieczenia produktu).

Do smarowania blach i foremek polecamy ekonomiczne i wydajne specjalistyczne tłuszcze firmy Sonneveld.

 

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Polecamy przeczytać

Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji