...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , UNIFERM Polska, materiał promocyjny

„Cynamonki” słodkie bułki drożdżowo twarogowe z zawartością cynamonu

autor: Uniferm

RECEPTURA

Składniki
5,00 kg mąki pszennej (typ 500)
5,00 kg UNIFERM HefeQuark      
0,30 kg UNIFERM Eisstar           
1,20 kg oleju           
1,70 kg jaj         
0,50 kg cukru          
0,07 kg soli         
0,50 kg drożdży      
2,80 kg wody
---------------------------
17,07 kg łącznie            
    

Wytwarzanie
Mieszanie: 6+7min            
Temp.ciasta: 26°C    
Spoczynek: brak    
Naważka: 1,8 kg    
Czas garowania: ok 50 min
Temp.wypieku: góra 200°C; dół 150°C
Czas wypieku:18 min


Sposób przygotowania             
Przygotować blachy 60 x 40 cm, wysmarować margaryną, następnie posypać mieszanką cukru i cynamonu (na powyższą ilość ciasta: 1,00 kg cukru; 0,100 kg cynamonu).

Po wypieku smarować wierzch margaryną następnie posypać odrobiną cukru.                     
                   

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Inne receptury przygotowane przez UNIFERM Polska Sp. z o. o.

Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji