...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Czekoladowa rzeźba Michała Iwaniuka - głosowanie trwa!

Jeszcze tylko do jutra (2 listopada) do godziny 18.00 możemy oddawać głosy na niezwykłą rzeźbę Michał Iwaniuka, która powstała podczas finału World Chocolate Masters w Paryżu. Każdy głos się liczy!

Od 31 października trwa wielki finał World Chocolate Masters, który odbywa się podczas największych targów czekolady - Salon du Chocolat w Paryżu. Michał Iwaniuk stanął w szranki do 3 rund konkursu obok 19 finalistów z całego świata. Jednym z elementów, które uczestnicy muszą zaprezentować jest czekoladowa rzeźba oddająca ideę przewodnią tegorocznej edycji, czyli Futuropolis. Jak Wam się podoba interpretacja przyszłości czekolady Michała Iwaniuka? Jeśli jesteście tak samo zachwyceni jak nasza redakcja zachęcamy do głosowania publiczności! Głosy na rzeźbę można oddawać do jutra (2 listopada) do godziny 18.00. Wspierajmy naszego reprezentanta! 

Przed uczestnikami jeszcze ostatni etap, do którego przejdzie jedynie 10 osób z najwyższą oceną jury za dotychczasowe konkurencje. UPDATE! Miło nam poinformować, że wśród najlepszych znalazł się Michał Iwaniuk! GRATULACJE!

 

 

Oddaj głos >>> KLIK! 

Zdjęcia: Akademia Czekolady

Więcej informacji >>> KLIK! 

Bieżące wydanie czasopisma

Listopadowy Mistrz Branży już jest, a w nim m.in.: pastry chef Krzysztof Kopciński o sile polskiego cukiernictwa i wyzwaniach współczesności, relacja z ważnego spotkania ministra rolnictwa Krzysztofa Ardanowskiego z rzemieślnikami piekarstwa w Poznaniu oraz rady Sylwii Majcher, jak produkować "bez odpadów".

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji