...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Vegagastro, materiał promocyjny

Firma Vegagastro zaprasza na cykl warsztatów lodziarskich

Planujecie otwarcie lodziarni? Prowadzicie już lodziarnię, a chcielibyście poszerzyć swą wiedzę na temat technologii produkcji i światowych trendów?

Przygotowujemy w listopadzie cykl szkoleń teoretyczno-praktycznych „Naturalne lody rzemieślnicze – Sztuka lodziarska – poznaj tajniki włoskich Mistrzów”.

Dzięki wiadomościom jakie zdobędziecie podczas szkolenia, będziecie mogli wprawić w zachwyt  swoich klientów czy zdobyć nowych – po prostu wyróżnić się wśród konkurencji.
 
Mamy zaszczyt gościć w siedzibie naszej firmy w Słupsku włoskich mistrzów lodziarstwa Giacomo Schiavon i Matteo Casone, którzy poprowadzą cykl szkoleń w dniach 20 – 23 listopada 2017 r.


Jest to niepowtarzalna okazja, aby poznać tajniki sztuki lodziarskiej z wykorzystaniem najnowszych technologii w maszynach produkcyjnych, poznać nowe możliwości, aby uszczknąć szczyptę wiedzy od najlepszych.

 



Giacomo Schiavon
Od ponad 32 lat w branży lodziarskiej.
Od ponad 20 lat właściciel własnych lodziarni.
Niesamowity Mistrz, zdobywca wielu nagród, uznany na całym świecie.
Do tego niesamowity człowiek o niewiarygodnej wiedzy i ogromnym doświadczeniu!
https://www.youtube.com/watch?v=XIzAyuZJQkU

 


Matteo Casone
W młodym wieku odkrył pasję do lodów. Szkolił się, zdobywał doświadczenie i rozwijał  swe umiejętności pod okiem samego Mistrza Giacomo Schiavon! Urodzony i wychowany w Bolonii , tam otworzył swoją pierwszą lodziarnię, a następnie przeniósł się do Australii.Od kilku lat uznawany za jednego z najlepszych w swojej dziedzinie!    

Bieżące wydanie czasopisma

Zapraszamy do jesiennego wydania MB, w którym dr Józef Sadkiewicz namawia do wspierania polskich, ekologicznych producentów, dostosowywania technologii produkcji pieczywa do surowca i powrotu do dawnego smaku chleba. Podejmujemy też ważny temat aluminium w piekarstwie oraz zachęcamy do zmiany myślenia o opakowaniach na chleb.

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji