...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Lodziarnia Szymona Sapiehy już otwarta

Do tej pory ceniony technolog, autor tekstów do „Mistrzu Branży” i pasjonat, który prowadzi bloga o lodach. Teraz również właściciel lodziarni w Warszawie.

– To co cechuje naszą lodziarnię, to fakt, że serwujemy tu lody autorskie – mówi właściciel lodziarni Szymon Sapieha. – To znaczy, że nasze receptury tworzymy od podstaw. Dlatego, jedząc klasyczne smaki, takie jak wanilia, truskawka czy cytryna, mamy pewność, że nigdzie indziej dokładnie takich samych lodów nie znajdziemy. Cenimy naturalne składniki, wiele produktów robimy od podstaw, jak na przykład ziołowe infuzje – dodaje lodziarz.

 

 

Oprócz klasycznych rodzajów i lodów ziołowych, w codziennie zmieniającej się ofercie Lodów by Szymon Sapieha znajdziemy też smaki etykietowane jako „freak”, czyli z nietypowymi dodatkami lub alkoholem. W chwili obecnej dostępne są także lody z linii bezcukrowych. Z okazji dnia czekolady w lodziarni odbyła się specjalna akcja promocyjna, w ramach której nasza redaktor stworzyła wraz z Szymonem Sapiehą swoje autorskie lody – czekolada z papryczką habanero i infuzją z werbeny.

 

 

Produkcja lodów odbywa się w pracowni mieszczącej się w Legionowie, przy której działa też jeden z dwóch lokali. Ten główny, otwarty w maju br., mieści się w Warszawie przy ulicy Obrońców Tobruku 40. Goście lodziarni mają sposobność zjeść mrożony przysmak, odpoczywając na leżakach.

 

 

Lody by Szymon Sapieha na Facebooku >>> KLIK!

Bieżące wydanie czasopisma

Czekolada, bajgle i cruffiny - w najnowszym wydaniu wgryzamy się w tematy, które mocno kojarzą się w jesienią i powrotem do szkoły. Oprócz tego częstujemy też nowinkami, takimi jak mąka z owadów. Szukamy makaronikowych inspiracji.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać








    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>


    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji