...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Mistrzostwa Polski na Pralinę - poznaj skład jury

Jedyne takie wydarzenie branżowe - Mistrzostwa Polski na Pralinę już w marcu podczas 11. edycji SweetTARGów! Kto oceni czekoladowe kreacje?

Mistrzostwa Polski na Pralinę już w marcu! Jak smakuje oczekiwanie na wiosnę? Weź udział w mistrzostwach – zaprezentuj swoją pracę przed jury i publicznością i walcz o cenne nagrody podczas Sweettargów! To jedyna tego typu rywalizacja w kraju!

Konkurs adresowany jest zarówno do profesjonalistów jak i pasjonatów, którzy opanowali sztukę ręcznego temperowania czekolady i tworzenia wysokiej jakości konfekcji czekoladowej. Start w konkursie jest indywidualny. Do wygrania nagrody rzeczowe od marek Callebaut oraz ICAM, a także vouchery na szkolenia do Akademii Czekolady.

Zadanie konkursowe polega na stworzeniu zestawu pralin i podaniu ich we wcześniej przygotowanym opakowaniu.

W jury zasiądą:

  • Jarek Nowakowski - Mistrz Cukiernictwa, Pastry chef wielu renomowanych restauracji z gwiazdką Michelin i znanych cukierni.

SZCZEGÓŁY I KARTA ZGŁOSZEŃ: https://www.sweettargi.fairexpo.pl/mistrzostwa-polski-na.../

Bieżące wydanie czasopisma

Na jakie superowoce czekają Polacy tego lata? Jak obniżyć poziom cukru w produktach cukierniczych? Gdzie w Polsce serwuje się autentyczne japońskie słodkości? Jakie skarby znajdziemy w ogródku? Zapraszamy do lektury.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>


    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji