...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MW, materiał promocyjny

Receptura świąteczna - Kostka Malibu

autor: Credin

     
 

Artukuł pochodzi z grudniowego wydania magazynu Mistrz Branży

 

Zamów numery archiwalne w wersji PDF: prenumerata@MistrzBranzy.pl

 

 

Receptura podstawowa: blat (60 × 40 cm)

1000 g Ciasto Śmietankowe
350 g Jaja
300 g Olej
200 g Woda
----------------------------
1850 g Razem

Metoda
Wymieszać wszystkie składniki razem.
Czas mieszania: ok. 4 min. na średnich obrotach
Masę wylać na blat 60x40 cm.
Temp. pieczenia: 180°C
Czas pieczenia:    ok. 20-25 min.

 

Receptura podstawowa: masa kokosowa

500 g Kokos Mix
250 g Mleko
----------------------------
750 g Razem

Metoda:
Zagotować mleko i połączyć z Kokos Mixem.

Receptura podstawowa: krem malibu

1600 g Śmietana 30%
400 g e-Wyśmienita
500 g Credi Fond Neutralny
300 g Woda
100 g Alkohol
----------------------------
2900 g Razem

Metoda
Śmietanę połączyć z e-Wyśmienitą i ubić. Credi Fond Neutralny połączyć z wodą i alkoholem. Całość połączyć i dodać do wcześniej przygotowanej masy kokosowej. Powstałą masę wylać na blat śmietankowy.

Dekoracja

600 g CF Nadzienie Czekoladowe
300 g Woda gorąca
100 g Credi Fond Neutralny
50 g Spirytus
----------------------------
1050 g Razem

Metoda
Credi Fond Neutralny połączyć z gorącą wodą i CF Nadzieniem Czekoladowym. Całość wylać na wierzch masy.

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Inne receptury przygotowane przez Credin Polska

Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji