...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Sempre, materiał promocyjny

Warsztaty Lodziarskie Vegagastro Sempre

Zapraszamy na Warsztaty Lodziarskie w terminie od 16 do 20 marca. Program w rozwinięciu.

16.03.2015
Automaty do lodów
Dla osób planujących otwarcie punktu z lodami z automatu
START  godz. 10.00

PROGRAM

  • Czego potrzebujesz, aby otworzy punkt z lodami
  • Tylko lody czy cos jeszcze?
  • Przegląd maszyn
  • Komponenty do lodów świderków, soft i jogurtu mrożonego. Proszek+woda czy autorska mieszanka?
  • Nieograniczone możliwości smaków – jak to możliwe?

* * *


17 i 19.03.2015
Początkujący Rzemieślnicy
Dla osób planujących otwarcie lodziarni
START  godz. 10.00

PROGRAM

  • Czego potrzebujesz, aby otworzy lodziarnię (maszyny i urządzenia)
  • Technologia produkcji lodów rzemieślniczych (krok po kroku – jak to się robi)
  • Alternatywne metody/technologie produkcji
  • Dobór maszyn do metody/technologii produkcji
  • Komponenty do lodów gałkowych i nie tylko – to jest zdrowe
  • Dla zainteresowanych - Automaty do lodów

* * *


18.03.2015
Zawodowi Rzemieślnicy
Dla osób prowadzących lodziarnie
START  godz. 10.00

PROGRAM

  • Trendy w konsumpcji
  • Nowy trend w branży lodziarskiej
  • Nowości – komponenty do lodów rzemieślniczych
  • Technologia produkcji – jak podnieść jakość lodów
  • Najnowsze technologie w maszynach do lodów (dlaczego ta a nie inna?)
  • Sukces przez jakość (zrozum konsumenta)
  • Dla zainteresowanych - Automaty do lodów

* * *


20.03.2015
Automaty do lodów
Początkujący Rzemieślnicy
START  godz. 10.00

PROGRAM

  • Czego potrzebujesz, aby otworzy punkt z lodami/ lodziarnię (maszyny i urządzenia)
  • Tylko lody czy cos jeszcze?
  • Przegląd maszyn
  • Technologia produkcji lodów rzemieślniczych (krok po kroku – jak to się robi
  • Komponenty do lodów świderków, soft i jogurtu mrożonego
  • Dobór maszyn do metody/technologii produkcji



17–18–19–20.03.2015 – Preelekcja o odpowiedzialności przedsiębiorcy podlegającego kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej oraz podstawowe informacje z zakresu systemów jakości GHP/GMP i HACCP.

Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc prosimy o zgłoszenia na adres marta@vegagastro.pl
bądź pod nr tel. 730 993 444

Miejsce warsztatów:
Oddział Vegagastro (hurtownia Sempre)
05-802 Pruszków, ul. Wiejska 13a



Bieżące wydanie czasopisma

Za co Polacy pokochali jagodzianki? Czym ustabilizować krem na zimno? Jak projektować słodkie stoły? Skąd się biorą alergie pokarmowe? Do czego dodawać szafranu?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji