czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Lody

  • RODO w piekarni i cukierni – szkolenie, 4 czerwca 2018 r.

    RODO w piekarni i cukierni – szkolenie, 4 czerwca 2018 r. 0

    Jak przetwarzać dane osobowe w małych i średnich piekarniach, cukierniach, lodziarniach? Jak pozyskiwać dane i bezpiecznie je przechowywać w firmie? Jakie narzędzia pozwolą skutecznie wdrożyć nowe przepisy RODO? Redakcja Mistrza Branży zaprasza na szkolenie "RODO w piekarni i cukierni".

    więcej
  • Normalnie się PRACUJE

    Normalnie się PRACUJE 0

    Osoba z niepełnosprawnością intelektualną to też pracownik. I to dobry. Przekonują o tym pracodawcy, którzy zdecydowali się na zatrudnienie takiej osoby, a także pomysłodawcy akcji #NormalniesiePRACUJE. W czym może sprawdzić się pracownik z niepełnosprawnością?

    więcej
  • Jak przetrwać pierwsze, trudne momenty w lodowym biznesie?

    Jak przetrwać pierwsze, trudne momenty w lodowym biznesie? 0

    Kilka rad od Radosława Charubina, prezesa sieci LodyBonano. – Myślenie w stylu: otwieram lodziarnię pod znaną marką i już nic nie muszę, to duży błąd – uważa Radosław Charubin, prezes największej sieci lodziarni w Polsce – LodyBonano.

    więcej
  • Ciekawy świat kontrastów - lodowe trendy 2018

    Ciekawy świat kontrastów - lodowe trendy 2018 0

    Przejrzysta etykieta i czarny jak smoła kolor lodów. Naturalność, prostota i płatki złota. Roboty, które gałkują lody, i rzemieślnicza produkcja jak dawniej.Świat lodów pełen jest kontrastów i to chyba czyni go tak ciekawym. I dobrze, bo apetyt konsumentów na ten mrożony smakołyk wciąż rośnie!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe