
Szkolenie online 18 listopada godz.15.00 0
Zapraszamy na prezentację online urządzenia do automatycznej produkcji pralin One Shot Pomati
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Zapraszamy na prezentację online urządzenia do automatycznej produkcji pralin One Shot Pomati
więcejSytuacja na świecie zmienia się z dnia na dzień, nie napawając optymizmem. My niezmiennie jesteśmy z Wami. I właśnie oddajemy w Wasze ręce najnowszy numer, mocno pachnący świeżym chlebem rodem z San Francisco. Jest też o cieście parzonym, lodach w słoiku i tortach, które zbliżają do siebie ludzi.
więcejPo raz kolejny doceniono producenta regionalnych lodów BOLERO, które na polskim rynku dostępne są już od niemalże 40 lat. Marka lodów BOLERO pochodząca z Warmii i Mazur cieszy się ogromną popularnością wśród lokalnych społeczności.
więcejElegancja i prostota, czyli słoik, a w nim... rzemieślnicze lody! Ulubione smaki, które teraz można podać bezproblemowo w restauracji albo podarować jako prezent!
więcejWyobrażasz sobie zdobycie ośmiotysięcznika bez wcześniejszego zaplanowania wyprawy? To niemożliwe! Tymczasem wielu przedsiębiorców próbuje osiągnąć szczyt popularności wśród konsumentów bez ustalania strategii działania. To błąd, jeśli go popełniasz, łatwo się poddać albo pobłądzić. Mam na to sposób!
więcejArchitekt rzadko ma możliwość projektować dla kogoś, kogo dobrze zna, lubi i szanuje. Hert Studio Projektowe ma tę przyjemność. Wynika to z faktu, że w branży działa od lat. Przybliżmy profil tej niezwykłej pracowni, której niebanalne realizacje funkcjonują wyśmienicie, a efekty pracy możemy podziwiać na terenie całej Polski.
więcejNiebieski chleb, czarna beza, czekoladowa anatomia i desery ze szczawiem - to tylko niektóre smaczki, które znajdziecie na łamach jesiennego wydania. A na naszej okładce mistrz smaku - Tomasz Deker, jeden z najlepszych cukierników w Europie, który dzieli się z nami swoją filozofią sukcesu.
więcej