...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Lody

  • Lodziarnie w zimowej odsłonie

    Lodziarnie w zimowej odsłonie 0

    Bardzo udany sezon lodowy 2018 przeszedł do przeszłości. Większość lodziarni została już zamknięta, ale te, które prowadzą sprzedaż przez cały rok zaczynają prawdziwą walkę o klienta. Jak będą przekonywać do jedzenia lodów zimą?

    więcej
  • Mistrzowie Smaku 2018

    Mistrzowie Smaku 2018 0

    Podczas targów Polagra Tech wręczono wyróżnienia najlepszym piekarniom i lodziarniom 2018 - komu w przypadło zaszczytne podium? Zobaczcie listę liderów!

    więcej
  • Artgelato, czyli lodowe show na Cake Festival Poland

    Artgelato, czyli lodowe show na Cake Festival Poland 0

    Pamiętacie zjawiskowy słodki stół przygotowany na lodziarskie mistrzostwa świata w Rimini? Ekipa, która go stworzyła właśnie wraca! Ich popisy będziecie mogli oglądać na żywo w Strefie Lodziarskiej na Cake Festival Poland, którą poprowadzi Tomasz Szypuła.

    więcej
  • Jak zaksięgować paragon za autostradę w kosztach firmowych?

    Jak zaksięgować paragon za autostradę w kosztach firmowych? 0

    Nieodzownym elementem prawie każdego biznesu jest samochód. Używając go do przejazdów firmowych, przedsiębiorca ponosi różnego rodzaju koszty, począwszy od zakupu paliwa, przez myjnię i naprawy, na opłatach za autostradę skończywszy. Czy paragon za przejazd drogami szybkiego ruchu może stanowić podstawę do ewidencji kosztu?

    więcej
  • Wyjazd na SIGEP – dla potencjalnych kupców

    Wyjazd na SIGEP – dla potencjalnych kupców 0

    Prowadzisz biznes w branży lodziarskiej, cukierniczej, piekarskiej czy kawowej? Szukasz najlepszych produktów, nowych dostawców, partnerów biznesowych z całego świata? Znajdź ich wśród wystawców kolejnej edycji targów SIGEP. Zapraszamy do wyjątkowego wyjazdu biznesowego do Rimini w styczniu 2019 r.

    więcej
  • Sezon na lody bezglutenowe – część projektu lodów prozdrowotnych

    Sezon na lody bezglutenowe – część projektu lodów prozdrowotnych 0

    W produkcji lodów bez laktozy i glutenu od niedawna specjalizuje się rodzinna firma ANITA, która stawia na produkty prozdrowotne. O problemach związanych z tą produkcją, o tym jak się do niej przygotować i formalnościach, które należy dopełnić, rozmawiamy z dyrektorem Grupy ANITA, Zbigniewem Śliwką.

    więcej
  • Książka za poprawną odpowiedź! [KONKURS ROZSTRZYGNIĘTY]

    Książka za poprawną odpowiedź! [KONKURS ROZSTRZYGNIĘTY] 0

    Do mikołaja i gwiazdki daleko, ale my już teraz mamy dla Ciebie cenny prezent, do poczytania nie tylko w jesienne wieczory :) Odpowiedz, kto jest autorem powiedzenia: „Twoje pożywienie powinno być lekarstwem, a twoje lekarstwo powinno być pożywieniem” i zyskaj najnowszą publikację dr n. med. Danuty Myłek „Oswoić alergie”!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe