...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Lody

  • Czy zrzeszanie się może być remedium na kłopoty w branży?

    Czy zrzeszanie się może być remedium na kłopoty w branży? 0

    Trudne czasy wymagają nie tylko nowych sposobów działania, ale przede wszystkim wspólnego przeciwstawiania się im i szukania rozwiązań. Dlatego właśnie teraz stowarzyszenie rzemieślników jest potrzebne jak nigdy dotąd. I oto właśnie jest. Czy przyniesie realne zmiany w branży? To zależy od naszego wspólnego zaangażowania.

    więcej
  • Mistrz to także uczeń - nowe wydanie Mistrza Branży

    Mistrz to także uczeń - nowe wydanie Mistrza Branży 0

    Czy absolwenci szkół gastronomicznych mają dobry start? Jak wykonać tort na 600 osób w 1-osobowej pracowni? Czy przekształcenie swojej działalności w spółkę dziś się opłaca? Czym różni się szarlotka od jabłecznika? I dlaczego warto dołączyć do nowo powstałego stowarzyszenia Rzemieślnik?

    więcej
  • NATURAlnie odliczamy!

    NATURAlnie odliczamy! 0

    ECO zegar tyka! Za nieco ponad 3 tygodnie w Łodzi odbędą się - Targi natura FOOD & beECO. Nie zabraknie warsztatów, pokazów kulinarnych i gorących ECOpremier. Swoją obecność w Atlas Arenie zapowiedział m.in. Tomasz Jakubiak, kucharz znany z programów telewizyjnych "Jakubiak lokalnie" i „MasterChef Junior”.

    więcej
  • Dominique Ansel serwuje lodowe temaki sushi

    Dominique Ansel serwuje lodowe temaki sushi 0

    Dominique Ansel, cukiernik znany z rewolucyjnych, oryginalnych deserów i hybrydowych wypieków takich jak słynny cronut znów zaskakuje. W jego weekendowej ofercie pojawiły się lodowe desery inspirowane sushi we współpracy z japońską restauracją Nami Nori mieszczącą się w nowojorskiej dzielnicy West Village.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe