...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Lody

  • Prawie po sezonie…

    Prawie po sezonie… 0

    Od czasu pandemii polska branża gastronomiczna mierzy się z kryzysem, który mimo podejmowania środków zaradczych stale się pogłębia. Różne raporty podają te same główne bariery w prowadzeniu działalności, a jest ich wiele.

    więcej
  • Umiesz liczyć? Policz swój biznes!

    Umiesz liczyć? Policz swój biznes! 0

    Istnieje kilka powtarzających się powodów, jakie stoją na przeszkodzie do sukcesu małej piekarni lub cukierni. Jakich? Wielu właścicieli po prostu nie wie, jak zarządzać swoją firmą, robi to intuicyjnie, nie ma planu ani strategii.

    więcej
  • Dni Otwarte Polmarkus

    Dni Otwarte Polmarkus 0

    19 i 20 września zapraszamy do Międzynarodowego Centrum Kongresowego w Katowicach. W tym roku czeka na Państwa ponad 60 stoisk podzielonych na 10 stref tematycznych.

    więcej
  • IBA powraca!

    IBA powraca! 0

    Największe i najbardziej popularne targi w branży o nazwie IBA, odbywające się raz na trzy lata powracają po pandemicznej przerwie. Wszyscy w branży czekają na to wydarzenie i szykują się na wiele atrakcji, nowości i trendów, które właśnie tutaj będą zaprezentowane po raz pierwszy na świecie!

    więcej
  • Willisch - lody od AI

    Willisch - lody od AI 0

    Czego pragną lodożercy? Czy sztuczna inteligencja to wie? Na rynku właśnie pojawiły się lody z “kosmicznej kuchni Willisch”, w których opracowaniu użyto AI.

    więcej
  • Włoskie lody, francuskie rożki we Wrocławiu

    Włoskie lody, francuskie rożki we Wrocławiu 0

    Sezon letni to czas, kiedy cukiernie i lodziarnie prześcigają się w rozmaitych wariacjach mrożonych deserów. Chodzi nie tylko o połączenia smakowe, ale także o dodatki czy sposób podania. Wrocławska piekarnia Plon od kilku dni serwuje lody w croissantowych rożkach.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe