25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
13-14 marca Polmarkus po raz 7. organizował Dni Otwarte w swojej siedzibie w Pyskowicach. Dla zwiedzających przygotowano wiele atrakcji: nowości, kuszące promocje oraz ciekawe prelekcje. Redakcja „Mistrza Branży” miała również swój wkład w uatrakcyjnienie spotkania.
Znowu będzie okazja zobaczyć, jak w teorii i praktyce działa system cool rising. 22-23 marca br. Winkler Wachtel przygotowuje kolejne seminarium dotyczące technologii chłodniczej.
Automatyczny i bardzo precyzyjny system natryskiwania olejem form zespolonych i pojedynczych, przeznaczony do zastosowań w dużych i przemysłowych piekarniach.
Podczas targów Expo Sweet 2012 firma KOMPLET Polska zaprezentowała dwa nowe, innowacyjne produkty, które w lutym br. wzbogaciły ofertę producenta. Targi były okazją do przedstawienia klasycznego deseru Crème brûlée oraz nowej mieszanki piekarniczej – ProBody.
Regionalne targi mają swój niewątpliwy urok – przez 3 dni, mimo dużej frekwencji odwiedzających, można było spotkać się i porozmawiać z każdym wystawcą. W mniejszym splendorze i bez takiego szumu medialnego na Śląsku pojawili się wystawcy, których tydzień wcześniej pochłonęło doszczętnie Expo Sweet.
Organizacje reprezentujące konsumentów indywidualnych oraz przemysłowych użytkowników cukru stanowczo sprzeciwiają się propozycji przedłużenia obowiązującej organizacji rynku cukru do roku 2020.
Znajdź nas i polub naszą stronę na najpopularniejszym serwisie społecznościowym facebook.com, a codziennie na twojej tablicy będzie pojawiać się porcja branżowych informacji. Bądź na bieżąco z plebiscytami, konkursami, akcjami i wszystkimi wydarzeniach, które są dla nas ważne.