...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Kim jest twój piekarz?

    Kim jest twój piekarz? 0

    Smak chleba zależy od umiejętności piekarza, użytych surowców, procesów, czasu. A czy narodowość, kolor skóry, orientacja piekarza mają znaczenie? Grupa Chlebem i Solą zajmująca się uchodźcami wraz ze Stowarzyszeniem Otwarta Rzeczpospolita, we współpracy z piekarniami Putka, przeprowadziły wśród Polaków eksperyment społeczny.

    więcej
  • Jakość - szansą na przetrwanie małych młynów (i rzemieślniczych piekarni)?

    Jakość - szansą na przetrwanie małych młynów (i rzemieślniczych piekarni)? 0

    Konsolidacja na rynku młynarskim trwa od lat. Z roku na rok maleje liczba niewielkich, gospodarczych młynów, które kończą działalność lub są wchłaniane przez rynkowych potentatów. W 1990 r. w Polsce działało 2200 tego typu przedsiębiorstw, w 2017 r. Stowarzyszenie Młynarzy Rzeczypospolitej Polskiej szacuje ich liczbę na ok. 100

    więcej
  • (Nie)handlowe niedziele – co, jak i kiedy?

    (Nie)handlowe niedziele – co, jak i kiedy? 1

    1 marca zaczęły obowiązywać przepisy Ustawy z dnia 10 stycznia 2018 r. o ograniczeniu handlu w niedziele i święta oraz w niektóre inne dni. Chociaż pierwsze wolne od sprzedaży niedziele już za nami, nadal jest wiele niejasności. Czy nowe normy prawne wpłyną na działalność piekarni, cukierni i lodziarni?

    więcej
  • PFPŻ: VII Akademia FOOD-LEX – jakość i bezpieczeństwo żywności

    PFPŻ: VII Akademia FOOD-LEX – jakość i bezpieczeństwo żywności 0

    Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w „VII AKADEMII FOOD-LEX – jakość i bezpieczeństwo żywności”. Konferencja odbędzie się 23-24 maja 2018 r. w Hotelu Afrodyta Business & Spa w Radziejowicach k. Warszawy. 25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”

    więcej
  • Rola fermentacji w produkcji pieczywa

    Rola fermentacji w produkcji pieczywa 0

    Wielbicieli chemii jest na świecie niewielu. Różne są tego powody. Jednym z głównych jest atmosfera, jaką tworzą masmedia wokół chemicznych dodatków do żywności. Ekologiczne trendy zdobywają sobie coraz więcej zwolenników i powodują, że chemia jest uznawana za największe zło, przyczyna chorób cywilizacyjnych.

    więcej
  • Złote Medale Targów WorldFood Warsaw

    Złote Medale Targów WorldFood Warsaw 0

    Ponad 140 produktów spożywczych w czternastu kategoriach walczyło o medale i wyróżnienia targowe. Propozycje producentów i przetwórców zaskoczyły nawet wymagające kubki smakowe profesjonalistów zasiadających w Jury. Dzisiaj podczas spotkania
    z mediami zostały ogłoszone wyniki.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe