Na wigilijnym stole powinno się pojawić 12 potraw. A my, szanując tą tradycję, serwujemy 12 słodkich receptur na ten wyjątkowy czas w cukierni i piekarni.
Sernik i makowiec muszą być! Ale oprócz nich warto wzbogacić swoją ofertę również innymi smakołykami, które oczarują klientów cukierni i piekarni! Prezentujemy Wam 12 wyjątkowych receptur przygotowanych specjalnie dla Mistrza Branży. Znajdziecie tu smak klasyki, ale z nutą nowoczesności i autorskich pomysłów.
Spis receptur:
- Tort świąteczny wianek
- Florentynka
- Strucla amaretto
- Sernik krakowski
- Piernik z bakaliami
- Rolada piernikowa
- Nadzienie z orzecha włoskiego Excellent 35% Clean Label
- Tort piernik śliwka
- Chleb Świąteczny „Iskra z Pieca”
- Nietypowy piernik
- Babka makowa
- Pralina cherry chears
Pobierz PDF >>> KLIK!